Aktywne Wpisy
sawardega +104
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Sprawa jest taka: wracałem wieczorem na rowerze do domu. Stwierdziłem, że zrobię sobie mały objazd wokół osiedla i skręciłem jedną przecznicę wcześniej. Przejechałem kilkaset metrów i wtedy z którejś posesji przede mną wylatuje pies (taki średni, głowa maksymalnie do kolan), szczeka i biegnia prosto na mnie. Wcześniej już ugryzł mnie pies na rowerze i nie zamierzałem ryzykować - wystawiłem nogę i z wyprostu nogi kopnąłem go w pysk, pies zapiszczał, ja pojechałem dalej, zapominając o sprawie.
Dzisiaj, 2 dni od zdarzenia przychodzi pani, która mnie niby zczaiła, że to ja i zaprezentowała mi takie opcje. Wyśmiałem ją i zamknąłem furtkę przed nosem, nie potrafi upilnować psa to ma problem. Jak wchodziłem do domu to krzyczała, że mnie oczerni u wszystkich sąsiadów. Powodzenia #!$%@? xD.
Ale teraz pytanie - mogę mieć z tego powodu problemy, czy nie?
#rower #afera #pies #prawo
Chore myślenie. Jakby Twoje dziecko z Tobą szło kiedyś jakąś dróżką i sytuacja byłaby identyczna, że pies biegnie wprost na Was to też czekałbyś na rozwój wydarzeń czy aby ten pies na pewno skoczy i zagryzie Ci dzieciaka, żebyś mógł cokolwiek zrobić XDDD?
Jako że prawo jest w Polsce lekko #!$%@? to przejedź się kilka razy koło jej posesji i wyczaj czy pies wyskoczy. Tylko nie zapomnij mieć ze sobą włączonego telefonu z nagrywaniem wideo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Loleczek19: idź z tym na policję, do tego groźby w twoją stronę, jesli ktos moze potwierdzic oczywiscie, ze ci grozila
@Loleczek19: glupie babsko,