Aktywne Wpisy

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

Tetsuya +84
Ktoś jest obeznany jak się robi większe kampanie reklamowe na FB i Twitterze? Moglibyśmy zrobić jakąś zrzutkę i zacząć promować związki izraelitek z palestynczykami i murzynami w izraelskich mediach społecznościowych.
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
#zydkrecikorba #pytaniedoeksperta
źródło: fbe63f4d7c9b027bd49ad4d459f972326853b2691a5d792979249398737f6baf
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Lepiej zrób coś ze sobą bo problem jest w Tobie, nie w reszcie swiata. Kobieta to płeć piękna i tak zostaliśmy stworzeni, że mężczyźni uwodzą i zdobywają kobietę, taka natura, niestety.
@kwiati: K---a, chyba nie mowimy o tych cyrkowych stworach zwanych polkami? Te stopy szerokie, jak opony w porsche 964 turbo i kostki wystajace na kilometr tak, ze robia sie pod nimi zwaly skory i pewnie w srodku sa jakies strupy brudu? Te Polskie i slowianskie ogolnie dorynki, ktore maja ciala, jak pajaki- chude szkity i torsy jak nadmuchane. Wlosy- jak siano i koniecznie farbowane. Maniera menelska.
źródło: comment_bEFRgCz9HFCK1MjBRK0WHXw2luI1lrJH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@wyjde_z_przegrywu:
Ziom, kraje arabskie mają średnie IQ na poziomie bliskim upośledzenia w Polsce. W Zjednoczonych Emiratach Arabskich to jest 83. Biorąc pod uwagę, że inteligencja przyjmuje rozkład gaussowski można założyć, że tak 20% obywateli ZEA chodziłoby w Polsce do szkół specjalnych, a przeciętny arab byłby w stanie z fartem ledwo skończyć technikum. Tacy ludzie nie mogli stworzyć bardziej prymitywnej cywilizacji niż nasza współczesna europejska.