Jeśli zapomniała o spotkaniu z Tobą, to masz sygnał, że ona Ciebie nie szanuje. Jesteś dla niej nikim. Baby pamiętają dzień urodzin prababci albo imieniny szwagra ciotki ze strony wujka z trzeciego małżeństwa.
@Sash_a: na #!$%@? czekasz na ostatnią chwile jakbyś był kompletnie zależny od kogoś? Jak umawiasz się z kimś z wyprzedzeniem to pare godzin przed potwierdzasz czy spotkanie aktualne jak ci po jakimś czasie nie odpisze to wiesz że możesz robić nowe plany na wieczór
@Life_will_kill_ya: nie używam telefon podczas jazdy. Napisałem jej wcześniej na FB ale nie było jej. Wiec jak miałem tylko wolną chwilę to zadzwoniłem. Wiesz nie sądziłem że dorosła to nie muszę się niczego upewniać. A jednak #!$%@? mogłem
umów się z #rozowepaski na film.
"ok anon wtorek wieczór u CIebie"
Jest wtorek jest i #!$%@? wieczór czekasz. Nie ma ani jej ani oznak życia.
Telefon "No halo gdzie jesteś"
"BOŻE ANON ZAPOMNIAŁAM, PRZEPRASZAM BARDZO, PRZEŁOŻYMY TO OK?"
"Nie, elo"
Dobrze zrobiłem czy #!$%@? ?
Nie odzywaj się do niej. Jeśli odezwie się po paru dniach, to umów się z nią, a później powiedz, że zapomniałeś.
Loszka będzie szaleć za Tobą.
To mówię serio.
Jeśli zapomniała o spotkaniu z Tobą, to masz sygnał, że ona Ciebie nie szanuje. Jesteś dla niej nikim. Baby pamiętają dzień urodzin prababci albo imieniny szwagra ciotki ze strony wujka z trzeciego małżeństwa.
Jeśli nie chcesz, to ją zablokuj wszędzie, gdzie się da.
Jeśli chcesz, to zrób tak, jak napisałem.