Wpis z mikrobloga

@Sash_a: po co tak rozkminiasz. dobrze zrobiłeś, laska która zapomina o spotkaniu z tobą nie jest tobą zainteresowana i nie warto z takimi kontynuować znajomości. zgodziła się, bo jest tępą #!$%@?ą, która nie wie czego chce i a nóż akurat we wtorek chciałoby się jej napawać twoim zaangażowaniem i wydawać twój hajs na kolację. ale akurat we wtorek musiała być gdzie indziej. za każdym razem będzie tak samo.
@Sash_a: zgódź się przełożyć i jak przyjdzie to otwórz drzwi i powiedz o #!$%@? sorry zapomniałem ale teraz nie mam czasu bo będę boksowal kangura
@Sash_a: dobrze zrobiłeś. Gdy się z moją umawiam na wtorek, to ona sama rano się odzywa z pytaniem "to o której" ;)

@smieja_im_sie_pysie: ciekawe czy w pracy też jest taka zapominalska ;) znam ten typ, spotykałem takie, po prostu syndrom księżniczki, wokół której ktoś będzie biegać, a ona będzie miała #!$%@?. Owszem, możesz mieć rację, ale gdyby jej zależało to znalazłaby wymówkę i jakoś próbowała namówić OPa, że jednak warto.
gdyby jej zależało to znalazłaby wymówkę i jakoś próbowała namówić OPa, że jednak warto.

@Ranger: Próbowała, zaproponowała inny termin. Gdyby wtedy nie przyszła to ok, głupia #!$%@?. Ale każdemu może się zdarzyć. Ale op stulejarz naczytał się wykopowych mądrości "jak postępować z kobietami" i jeszcze się pyta podobnych stulei czy dobrze zrobił xD