@Sash_a: po co tak rozkminiasz. dobrze zrobiłeś, laska która zapomina o spotkaniu z tobą nie jest tobą zainteresowana i nie warto z takimi kontynuować znajomości. zgodziła się, bo jest tępą #!$%@?ą, która nie wie czego chce i a nóż akurat we wtorek chciałoby się jej napawać twoim zaangażowaniem i wydawać twój hajs na kolację. ale akurat we wtorek musiała być gdzie indziej. za każdym razem będzie tak samo.
@Sash_a: To od momentu umowienia sie z nia na film nie rozmawialiscie juz ze soba? To Tobie chyba tez nie zalezalo skoro nie upewniles sie, ze przyjdzie :p rzecz ludzka cos czasem zapomniec w natloku spraw na glowie ;)
@rothenburg-vw: Jak jedynym w życiu co robisz to wstanie o 12, zeżarcie śniadania i czekanie cały dzień na spotkanie to może nie można zapomnieć. Ale ludzie potrafią być zabiegani i mogą zapomnieć o filmie u jakiegoś stulejarza.
@smieja_im_sie_pysie: to musisz mieć mega #!$%@? zarządzanie czasem, że możliwe jest zapomnienie co masz robić przez x godzin swojego życia xD
A bycie zabieganym to najczęstsza wymówka ludzi, którzy wiecznie się spóźniają, nie potrafią zorganizować sobie dnia, a obowiązków mają tyle co każdy inny na świecie.
@rothenburg-vw: Nie wiesz co laska robiła, może rzeczywiście zapomniała. Może miała w #!$%@? na głowie. Może OP nie mówi całej prawdy. Ale wolisz uwierzyć stulejarzowi wyciągającemu swoje smutne życie na stronie ze śmiesznymi obrazkami.
@Sash_a: dobrze zrobiłeś. Gdy się z moją umawiam na wtorek, to ona sama rano się odzywa z pytaniem "to o której" ;)
@smieja_im_sie_pysie: ciekawe czy w pracy też jest taka zapominalska ;) znam ten typ, spotykałem takie, po prostu syndrom księżniczki, wokół której ktoś będzie biegać, a ona będzie miała #!$%@?. Owszem, możesz mieć rację, ale gdyby jej zależało to znalazłaby wymówkę i jakoś próbowała namówić OPa, że jednak warto.
gdyby jej zależało to znalazłaby wymówkę i jakoś próbowała namówić OPa, że jednak warto.
@Ranger: Próbowała, zaproponowała inny termin. Gdyby wtedy nie przyszła to ok, głupia #!$%@?. Ale każdemu może się zdarzyć. Ale op stulejarz naczytał się wykopowych mądrości "jak postępować z kobietami" i jeszcze się pyta podobnych stulei czy dobrze zrobił xD
umów się z #rozowepaski na film.
"ok anon wtorek wieczór u CIebie"
Jest wtorek jest i #!$%@? wieczór czekasz. Nie ma ani jej ani oznak życia.
Telefon "No halo gdzie jesteś"
"BOŻE ANON ZAPOMNIAŁAM, PRZEPRASZAM BARDZO, PRZEŁOŻYMY TO OK?"
"Nie, elo"
Dobrze zrobiłem czy #!$%@? ?
@Oszaty: to jak jej zależy, to niech się teraz postara
@Sash_a: Jejku jak Ty nie rozumiesz kobiet :D
Zrób tak jak Ci panowie @Faraday i @karbovsky radzą to może jeszcze ją stukniesz.
no a jak się nie jarasz to bez sensu się w ogóle spotykać więc op zrobił jak najbardziej dobrze
@Oszaty: jak można zapomnieć na planach na wieczór? xD
A bycie zabieganym to najczęstsza wymówka ludzi, którzy wiecznie się spóźniają, nie potrafią zorganizować sobie dnia, a obowiązków mają tyle co każdy inny na świecie.
@smieja_im_sie_pysie: ciekawe czy w pracy też jest taka zapominalska ;) znam ten typ, spotykałem takie, po prostu syndrom księżniczki, wokół której ktoś będzie biegać, a ona będzie miała #!$%@?. Owszem, możesz mieć rację, ale gdyby jej zależało to znalazłaby wymówkę i jakoś próbowała namówić OPa, że jednak warto.
@Ranger: Próbowała, zaproponowała inny termin. Gdyby wtedy nie przyszła to ok, głupia #!$%@?. Ale każdemu może się zdarzyć. Ale op stulejarz naczytał się wykopowych mądrości "jak postępować z kobietami" i jeszcze się pyta podobnych stulei czy dobrze zrobił xD