Żarcik 10/10. Różowy zdrzemnął się na 10 minut a ja w tym czasie przestawiłem wszystkie zegarki na plus 3 godziny. Ona jeszcze nie wie ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #smieszekpozakontrolo
@ImperiumCienia: Początkowo szok i niedowierzanie. Teraz prawie wybiegła do łazienki xd @rosenbalm: Niestety myślę, że tego nie dałaby sobie wkręcić. Ale sam pomysł niezły, do sprawdzenia na kiedyś.
@GrubyBen: Tak mi się przypomniało, że jednego dnia w gimbazie był zepsuty dzwonek i nauczyciele mieli pilnować godzin. Baba od techniki była mocno nieogarnięta, więc jeden śmieszek przestawił jej zegar, kiedy polazła na zaplecze. Jak wróciła, to tylko lekko się zdziwiła i bez słowa puściła nas do domu. xD
@GrubyBen: mi niebieski tez kiedys tak zrobil i przestawil zegarek na 23, a chcialam przed 21 zdazyc do sklepu jeszcze. o panie, ale sie wkurzylam ( ͡º͜ʖ͡º)
@GrubyBen: A skąd znasz kod odblokowujący do jej smartfona? Tam najczęściej się sprawdza godzinę. Zresztą w laptopie i smartfonie godzina jest zwykle auto.
#heheszki #smieszekpozakontrolo
Komentarz usunięty przez autora
@rosenbalm: Niestety myślę, że tego nie dałaby sobie wkręcić. Ale sam pomysł niezły, do sprawdzenia na kiedyś.
Update: powiedziałem jej, że tak na prawdę jest 13.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą w laptopie i smartfonie godzina jest zwykle auto.