Aktywne Wpisy

dybligliniaczek +467

KarolWojcicki +261
Cześć, Wykopowicze!
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
źródło: 471441202_1135114924633343_1705081517494453766_n
Pobierz

#heheszki #smieszekpozakontrolo
@ImperiumCienia: wiesz, organizm łatwo może łyknąć takie rzeczy.
Ja kiedyś(naprawdę kiedyś ;)) wracałem z pracy o 15, wtedy, robiłem co jakiś czas 1,5 godzinne drzemki (prowadziłem bardzo nocny tryb życia), i pewnego dnia stwierdziłem, że taką sobie zrobię, była zima, rozebrałem się, i hyc do łóżka, jednak nie wstałem o 16:30, tylko obudziłem się o 20:00, otwieram oczy, patrzę na zegarek na ścianie, ósma,
#pdk
@bet00n: pojęcie zimy jest dość względne, chodzi o to, że ani ciemno ani jasno, i zinterpretowałem to jako początek dnia a nie koniec.