Wpis z mikrobloga

@orzel90: "Exclusive Raid Battles are similar to existing Raid Battles, with a few notable differences. Exclusive raids will periodically appear at Gyms around the world; however, unlike existing raids, Trainers will be invited to join an Exclusive Raid Battle. To receive an invitation to participate in an Exclusive Raid Battle, Trainers must have successfully completed a raid recently, by defeating the Raid Boss, at the Gym where the Exclusive Raid
  • Odpowiedz
@orzel90: może podobnie jak na trailerze: pojawia się exclusive raid, jest 48 godzin, musisz pokonać bossa, który pojawi się w tym czasie w tym gymie, a jak pokonasz dostaniesz exclusive raid passa na Mewtwo
  • Odpowiedz
@orzel90: Ej no to p--------e mam. Muszę wcześniej w danym gymie pokonać jakiegoś bossa. Teraz po legendy musiałem jeździć specjalnie do miasta. Jak mam takie raidy robić? Raidy u mnie w okolicy nie są możliwe na trudniejsze poki. Lugie w 14 osób nie dało rady a to był jedyny raz co się udało tyle osób zebrać. Masakra.

Musiałbym jechać do miasta, napierniczać byle jakie raidy w różnych gymach i mieć
  • Odpowiedz
@vaultboy: Ale wiesz, zrobiłem w takich Katowicach z 15 raidów może. Teraz mam się modlić, żeby czas od ich zrobienia był wystarczający, potem, że akurat w tych gymach będzie Mewtwo, potem, że będę miał czas, potem, że ludzie akurat będą. Wygląda to jak cash grab. Ludzie będą kupować raid passy, robić raidy byle jakie byle w różnych gymach i będą mieć nadzieję, że akurat tam będzie. Takie to mocno słabe
  • Odpowiedz
@Gorrann: Nie zapominajmy do tego, że pewnie słaby catch rate i RNG może tak dać w dupę, że dopiero po kilku raidach złapiesz a IV może też być słabe. I cała zabawa od nowa. Tragedia.
  • Odpowiedz