Aktywne Wpisy
wyjek +475
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Ile % potraficie średnio dziennie podnieść swój kapitał ?
Jest opcja żeby dzień w dzień wychodzić chociaż 5% do przodu ?
Ja jestem #kryptojanusz - siedzę w temacie od czerwca.. od tamtej pory potrafiłem z początkowego kapitału stracić ok 60%. Na chwile obecną mój kapitał wzrósł o jakieś 15% w stosunku do startu więc jestem zadowolony.
#bitcoin #kryptowaluty
@emjot86: Zwracam honor, nie przemyślałem tych 5% faktycznie była by to czysta abstrakcja - przy inwestycji 10k pln po roku byłbyś TOP1 na Liście Forbsa na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@emjot86: 54 miliony % rocznie
Komentarz usunięty przez autora
"Sąsiedzi go nienawidzą. Został milionerem w ciągu 5 miesięcy a wszystko dzięki jednemu prostemu trikowi...>>kliknij tutaj<<" ( ͡° ͜ʖ ͡°)