Wpis z mikrobloga

polski naród żałosny tak motzno. jadę dzisiaj do pracy, a przede mną koleś zjeżdża na drugi pas wali w inny samochód do tego stopnia, ze ten koziołkuje i wywala go z trasy. (nie chce mi sie opisywać szczegołów wydarzeń bo jeszcze mnie trzęsie). poczułam obowiązek zatrzymania się i udzielenia pierwszej pomocy. Najgorsze jest to, że zatrzymałam się tylko ja. i musialam #!$%@?ć wokół dwóch samochodów i 2 osób rannych, ogarnąć trójkąty pierwszą pomoc, policję itp. #!$%@? ludzieto, że jeden samochód się zatrzymał nie oznacza, że jest to wystarczające. ja się wywiązałam ze swojego obowiązku a innych powinno zeżreć #!$%@? sumienie. #gownowpis tak mam o to #boldupy i wielkie #gorzkiezale . Najlepszym z tego jest, że po przyjechaniu odpowiednich służb poszkodowani mnie przytulili i powiedzieli że jestem ich bohaterem() #dobrzeczujeczlowiek
  • 53
@PiccoloColo dziękuję ʕʔ nid miał jak uciec jego samochód tez się nie nadawał do jazdy.

@cruc a co mnie inne narody interesują xD. Uwierz mi ze przy takim czymś pomoc jest niesamowicie potrzebna a jedynie na co stać przejeżdżających ludzi było zwolnić i na janku wypadek zaznaczyć. Jasne dałam rade nid miałam innego wyjścia. Raz się do wypadku nie zatrzymałam bo ojej do pracy się spoznie. Nigdy więcej.
@potegaklamstwa nie napisałam nigdzie ze inne narody są takie same, i nie podważalam innych narodowości wtf.
@cruc nie, jestem kolumbijka. O innym narodzie tez bym się wypowiedziała jeśli byłaby podobna sytuacja - ba mam prawo. to raz a dwa byłam świadkiem juz dwóch wypadków w odległości czasowej 3 miesiące i mam jakieś pojęcie odnośnie naszego narodu. (Zle ujete ale nie umiem inaczej opisac) Ty może masz inne nie zabronie Ci. Ja mam