Aktywne Wpisy
grzemiak +648
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +130
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Wiem, że jest jeszcze chwila ale jak zaczniemy teraz to dłużej potrwa sztorm fekalny.
Podrzucam argumenty dla obu stron:
1) Brudstok to lewacki spęd dla narkomanów i brudnych ludzi;
2) na Brudstoku tylko narkomania, patologia, brzydcy ludzie;
3) Owsiak ze sceny rzuca narkotykami, które uprzednio kupił dzięki aukcjom WOSP
4) Brudstok może i kiedyś był spoko ale teraz to polityczna hucpa z politykami i pop muzyką
5) jesteś chujem
1) lol chyba nigdy nie byłeś na Wudstoku tam jest super POZDRO DLA TYCH CO BYLI J---Ć HEJTERÓW;
2) głosuj sobie dalej na PiS ja wolę się dobrze bawić
3) jeżdże na Wudstok od 40 lat i nigdy nie widziałem tam tego co napisałeś więc pewnie nie masz dziewczyny i jesteś gupi
4) przecież Wudstok to jest światowy festiwal milion ludzi przyjeżdża do Żar nad Odrą i płacą pieniędzmi więc ochujcichodzi
5) jesteś chujem
#woodstock
@ZasilaczKomputerowy: no bo jak można się tak zachiowywać jak z buszu
@marianbaczal: ten to w sumie mógłby być po obu stronach.