Aktywne Wpisy
Goronco +33
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
Davvs +484
wzw a
wzw b
polio
dur brzuszny
wściekliznę
Patrząc na ceny to wszystko kosztuje około tysiaka.
Warto na to wszystko zrobić? Czy coś mogę odpuścić?
#meksyk #podroze #podrozujzwykopem #medycyna
Niemożliwe leczenie przyczynowe, możliwość porażenia mięśni, w tym oddechowych, możliwa rehabilitacja do końca
Zalecane to nie obowiazkowe. Ja wzw dopiero teraz robie. A bylem wczesniej w Indiach, na
@babeluszko: albo:
http://szczepienie.blogspot.com/2015/04/jak-dugo-dziaa-szczepionka-wzw-b-jak.html
no ale to tylko moja opinia. generalnie dobrze, że pytasz wykopków, gdzie 90% ludzi z piwnicy nie wyszło. dostaniesz na pewno miarodajne opinie.
Ja ze względu na wyjazd do Afryki mam te wszystkie szczepienia i sporo innych, daje mi to duży komfort psychiczny w trakcie pobytu.
Szczepienia są na lata, pomyśl o tym jak o inwestycji.
@wolnynajmita: a ten odsetek wynika właśnie z tego,
A na WZW to nie byłeś już przypadkiem szczepiony? Ja na przykład mam przeciwciała, choć nie wiem skąd więc pewnie w gimbazjum mnie szczepili. Możesz sobie zrobić badania krwi na przeciwciała, kosztują ze 20 PLN.
Dopiero co wróciłem z półrocznego pobytu w Meksyku. Robiłem tylko WZW typu b, na resztę za późno się zebrałem. W sumie to zależy co tam planujesz robić, czy zwiedzanie miasta czy bardziej dżungla i dziko. Wtedy możesz rozważać te dury itd. Jeśli masz ochotę na meksykanke to zastanów się najpierw nad tym bo wtedy dużo większe prawdopodobieństwo złapania czegoś(ale biały zawsze robi tam furorę więc zależy czego szukasz). Polecam Ci