Aktywne Wpisy
WielkiNos +204
Kobieta, która przeżyła opiekę 24/7 nad bardzo niepełnosprawnym ruchowo i intelektualnie dzieckiem leżącym całe dnie pod aparaturą podtrzymującą życie mówi o swoich przemyśleniach i zostaje zlinczowana.
Była z tym sama, nikt jej nie pomógł. Ale do osądu jak ona w ogóle może tak mówić cała kolejka ludzi.
#prolife #aborcja #pieklokobiet #logikarozowychpaskow
Była z tym sama, nikt jej nie pomógł. Ale do osądu jak ona w ogóle może tak mówić cała kolejka ludzi.
#prolife #aborcja #pieklokobiet #logikarozowychpaskow
FunkyMonkey +174
Budzisz się ze śpiączki, nigdzie obok nie ma żony i twoich dzieci, sięgasz po telefon i widzisz jak twój podopieczny zajął ci rodzinę xdd
#famemma
#famemma
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
jak tam mirki idzie granie ? ja właśnie dostałem się do instytutu :)
wołam @sylvvy - pochwal się jak daleko pociągnęłaś główny wątek :)
ja mam ciągle uczucie niedosytu - jest chyba za dużo akcji a za mało zadań związanych z dialogami - w trójce mimo wszystko to jakoś lepiej rozwiązali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Future_Prime_Minister_of_Poland: przy takim progresie to piątka zmieni się w csa :/
gra dla mnie jest chyba tak jak dla sporej części ludzi - pod względem graficznym wymiata a pod względem fabularnym niemiłosiernie ssie :(
akurat masz szansę wyciągnąć ją za 40 cebulionów :)
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/aktualizacja-gmg-summer-sale-flash-deals-dzien-11-tura-2/
szczególnie ciężarówka ciągnąca kupę zebranego wcześniej szmelcu :)
@blogger: jak się wczoraj namęczyłam z jednym dziadem :/ taki quest od minutemenów, oczyszczenie miejsca. Trochę śmieszne, bo zagaduję kolesia, a on mówi "pani przynieś mi spowrotem miecz mego ojca,
najgorszy jest ten główny boss - z tym strażnikiem nadzorcy powinno Ci pójść bez problemu z nimi - faktycznie to jest jedna z lepszych broni w grze - nawet deathclawy potrafi bez większego wysiłku roznosić - tylko jest strasznie amunicjożerna :)
ostatnio zostawiłem wątki poboczne i skupiłem się na głównym - i powiem Ci że przyjście
Ta broń z krypty jest super, ale muszę oszczędzać, bo zjada amunicję jak głupia. :D
Ja tak naprawdę nie powiem ci o różnicy grania padem, bo gram tylko padem i praktycznie nie potrafię grać inaczej. :) a szpona śmierci spotkałam na razie jednego (za co jestem wdzięczna pustkowiom) xD
to jest właśnie jej główny mankament - ale w miarę dobrze spisuje się też strzelba bojowa - tylko niestety na bliski dystans :/
btw wczoraj tym "obrońcą" obroniłem jedną osadę przed atakiem - 10 supermutantów :O
czterech było z minigunami - a i to musiałem stosować technikę chowania się za budynkiem i eliminowania każdego podchodzącego po
A najlepsze, że w pewnym momencie wyskoczył mi tam behemot :> myślę sobie na bank umrę i wiesz co?
@sylvvy: a nie chodzi Ci przypadkiem o odbijanie tego fortu żeby mieć dostęp do miniatomówek ?