Aktywne Wpisy
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +124
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Waham się pomiędzy:
1. Surface book
2. Xiaomi Air
3. Macbook Pro 13 '2015
Dodam tylko, że nigdy nie miałem żadnego sprzętu z apple - dlaczego akurat tam dużo osób ma macbooki ? Czy jest sens kupna macbooka gdy nie mam iphone'a?
Zapraszam do dyskusji wszystkich posiadaczy Xiaomi Air, sprzętu Microsoftu i Apple
#xiaomi #apple #macbook #macbookpro #pytanie #kiciochpyta #microsoft #surface
źródło: comment_GnqVEQk09wngdKFayTuMYYe9Vq5pCX4a.jpg
PobierzCo byście wzięli na moim miejscu
@pwolski93: A czy byłby sens kupna iPhona, gdy nie masz MacBooka? Strasznie głupie pytanie. ( ͡º ͜ʖ͡º) Masz zaledwie parę funkcji, które nie będą dostępne bez posiadania iPhone - i nie są to takie, które przechylają szalę na niekorzyść dla MB. Najważniejsze zalety tego sprzętu będziesz miał dostępne bez iPhone.
@pwolski93: tam czyli gdzie?
ile wytrzyma na baterii, ile wazy, albo chociaz za ile mozna odsprzedac takiego 2 letniego twojego msi
@Najkon: kupowanie laptopa pod kątem tego za ile go można potem sprzedać jest takim samym januszowaniem jak kupowanie folkswagena i męczenie się z nim parę lat żeby tylko potem go teoretycznie drożej sprzedać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z tych trzech to Dell XPS.