Aktywne Wpisy
robert5502 +705
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +263
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
1. Blondyna z sylikonowymi cycami i zrobionymi ustami, raz się z nią umówiłem, ale mnie wystawiła i musiałem ratować się saperką. Jest dość młoda i wygląda jak typowa dyskotekowa zadbana karyna,Polka, 150 zeta.
2. Młodziutka Ukrainka(mniej niż 20 lat) z kręconymi włoskami, bardzo miła, prawdziwe GFE. Potrafi również profesjonalnie masować. Cena: 200 zeta
3. 40 letni m--f, znany jako analne maleństwo. Legenda garsoniery. Cena 200 złoty, Polka.
#tinder
#podrywajzwykopem
#zwiazki
#rozowepaski
#wygryw
#przegryw
#divyzwykopem
#rozowepaski
#psychologia
#depresja
#gownowpisjeny
Co brać?
Zaszczytny tytuł xD
https://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/warszawa/wola/kocham-s-x-azalia-20-full/183165.html
oto kandydatka numer2, świetnie masuje i jest bardzo ciasna. Nie używa nawilżaczy bo robi się naturalnie wilgotna, typowa nimfomanka.