Aktywne Wpisy

Njal +378
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
mickpl +997
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza

#tldr
Kolejne #zalesie 29letniego przegrywa
Ten wpis pisze ponieważ chce do niego wrócić za jakiś czas i przeczytać czy ruszyłem z miejsca. Moim celem zawsze było być 100% facetem, kimś kto będzie miał kochającą żone obok, kogoś komu będzie mógł się w 100% poświęcić, jednak niektórym nie przychodzi to łatwo - w tym mi.
Sukcesy związane z nauką i pracą - są - nie są może powalające, ale jednak wystarczające bym nie musiał się ich wstydzić. Sport, zdrowe żywienie, dbanie o siebie i o wygląd, zarobki, pasje zainteresowanie wszystko jest. Tylko ten jeden problem na który mam coraz mniej pomysłów jak sobie poradzić. Przez izolowanie się od ludzi i samotoność nabawiłem się ogromnej ilości kompleksów i stworzyłem w głowie "potwora" z którym, tymczasowo, nie mogę sobie dać rady.
Wszelkie wyjścia do ludzi wbrew wszelkiej logice sprawiają, że zaczynam odczuwać irracjonalny strach, organizm reaguje na to jak na największą trucizne, mdłości, ból głowy, bóle i tiki nerwowe.
Jasna cholera, nie ma to jak leżeć wijąc się z bólu i śmiać się z samego siebie bo doskonale wiem, że ten ból to sprawka mojej głowy. Czas działać, tabletki przeciwbólowe? nie działają. Co zadziałało? "wyjdź i pobiegaj" jak wyszedłem w takim stanie na miasto i przełamałem się - ból i wszelkie dolegliwości minęły po paru minutach. Ale to nie był koniec, widząc wszystkich bawiących się ludzi nie potrafiłem nawet podejść do baru i zamówić piwa - za dużo ludzi. Znów pojawił się ten irracjonalny strach i lęk, przecież to jest wbrew wszelkiej logice - jak komuś może się kręcić w głowie od tego, że próbuje wejść do pubu gdzie jest dużo ludzi. Nie, nie, nie przyszły tydzień przygotuje się lepiej wypije coś wcześniej by być mniej spiętym.
To dopeiro początek, będe walczył nadal będę próbował. Być może jak poczuje, że potrzebuje tego - zrobie kolejny wpis. Fascynujące jak nasza psychika potrafi być skąplikowana.
#przegryw