Aktywne Wpisy

rastafari85 +297
Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był

patryk-wuwuw +440
#bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79
Pobierz

Na północy, co już w 6 sezonie mnie trochę denerwowało wszyscy mają wywalone. Nikt nie pytał o śmierć Jona, złamanie ślubów, białych wędrowców, czy jak im tam. Byle pchać fabułę do przodu.
Arya rozpiernicza Freyów i o ile fajna to scena to Arya w tej chwili jest tak przekokszona, że mogłaby zabić każdego. Dobrze, że chociaż skierowali ją spowrotem na północ, bo po Cersei by nic nie zostało.
Scena na północy, gdy Lyanna staje w obronie kobiet chcących walczyć... Wyszło tak maksymalnie na siłę a wystarczyło by Lyanna wspomniała, że na Niedźwiedzich wyspach kobiety są szkolone w walce bez żadnych rozkazów, przykładem jest choćby jej matka.
Kojarzycie z poprzedniego sezonu, gdy w Dorne wybito wszystkich? Okazuje się, że taką decyzję podjęto, bo... twórcom bardzo spodobała się aktorka grajaca Ellarię. WTF. Mieli idealnego aktora na Dorana, aktor miał kontrakt na 4 odcinki w szóstym sezonie i zajechali go w pierwszym.
Chociaz sceny z Ogarem były bardzo dobre. Najlepsza część odcinka.
Mam nadzieję, że chociaż jakieś dobre bitwy będą w tym sezonie, bo jak dla mnie scenariusz na razie leży i kwiczy. W ogóle to Davos nie odezwał się ani słowem, więc 2/10.
Edit. A i reakcje Jamiego to była pierwsza klasa.
#got
@Feuforce a wy byście nie s---------i stamtąd gdybyście zobaczyli smoki? XD
Coś przegapiłem? Arya nie idzie po Cersei?
Komentarz usunięty przez autora