Wpis z mikrobloga

@cukru: tylko ze poza samsungami i chinczykami u nikogo sie z takim czyms nie spotkałem :P BYł swego czasu problem z bateriami w mbp 13' ale zrobili akcję serwisową i problemu nie ma. BTW teraz ogarnąłem że wiecej ludzi ma problem z puchnącą baterią w xiaomi ;) http://bit.ly/2v5wHAG

Wybuchająca bateria też może się zdarzyć w każdym telefonie, a jakoś wyjatkowe problemy z nią miały note 7 :D
  • Odpowiedz
  • 0
@martwy_kotek To, że TY się nie spotkałeś nie znaczy że tak nie jest. Ja nie będę rzucał pojedynczymi linkami bo to nie ma żadnego sensu i niczego nie udowadnia.
  • Odpowiedz
@cukru: No ale dziś scrollując ostatni tydzien na xiaomi znalazłem 3 wpisy róznych osób ( nie liczyłem potwierdzen w komentarzach) ze w xiaomi puchną bateria, na tagu apple od 2014 roku cisza. Nie żeby coś ale to może świadczyć o pewnej prawidłowości. Jakbyś rzucił 1 link z tagu apple, gdzie komuś coś spuchło to bīłbym wdzięczny
  • Odpowiedz
@cukru: No dla mnie fakt, że to spuchnęło 3 osobom w ciągu tygodnia to jest jawny znak, żeby nie pakować w to hajsu no kuźwa. Wyrzucasz 1000 zł na telefon i por roku bateria ci sie rozgrzewa i puchnie, gdzie telefon nosisz w spodniach.

Trzeba nie meić elementarnego szacunku dla swoich jąder, żeby isc na taki układ XD
  • Odpowiedz