Aktywne Wpisy
SaintWykopek +694
Kto miał taką latarkę plusuje
jmuhha +8
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
Nigdy nie byłem bordo, ani zielonką ;) Zdecydowanie bliżej mi do normika niż piwniczaka.
Mizoginia jest mi obca, wręcz przeciwnie - zostałem wychowany w przekonaniu, że kobiety należy traktować z szacunkiem, wobec tego, gdy tylko trafię na tą bliską memu sercu, to będę rysować mym poczuciem humoru uśmiech na jej twarzy, docenię jej walory komplementami, które będą rozpływały jej serce, a także zniewolę ją moim czułym dotykiem...
O mnie: Wzrost 1,7m (ostatnio fikołki robiłem w podstawówce ;)). Sylwetka usportowiona. Z twarzy - nie straszę ;P (6/10), 25 l. Jestem raczej tym co słucha, aczkolwiek nie milczę jak głaz. Mistrzem dancingu nie jestem, jednakże zatańczyć trochę umiem i parkietu się nie boję. Nie palę, acz toleruję.
Jeżeli zatem pragniesz poczuć się doceniona, chcesz bym połechtał Twoje ego, a jednocześnie pragniesz spotkać faceta, z którym będziesz się dobrze czuła i masz wolną sobotę 5 sierpnia, to zapraszam do wysłania mi prywatnej wiadomości :) Obiecuję, że odpowiem!
#rozowepaski #zwiazki #warszawa
Nie oceniam go. Oceniam jego wpis. Tego jaki jest w rzeczywistości nie wiem, mówię o tym, że według mnie niefortunnie to napisał.
Wiadomo, że nie wszystkie laski są z łobuzami, ale chyba większość szuka jednak faceta zdecydowanego, ze swoim zdaniem (a to ze potem i tak probuja im wejsc na glowe ze swoim to inna sprawa ;P). Ale tak jak pisałem,
Powodzenia :)
@Blastboy: ugh
Komentarz usunięty przez autora
@Blastboy:
@zielonk4: i tu się mylisz kolego(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)