Aktywne Wpisy
Smarek37 +4
Van-der-Ledre +95
Tak, to jest ta pora, to sobotni wieczór, czas, w którym my, męczennicy, cierpiętnicy ze świętego tagu jednoczymy się pod symboliczną listą. Jak zwykle, zasady są jasne, jesteś, zapisz się.
#przegryw
#przegryw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak na moje oko skład całkiem spoko ale może ktoś bardziej doświadczony się wypowie? Może ktoś z #weterynaria ?
Na zdjęciu nasz #szarypasek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koty #kot #smiesznekotki #podrobkawacika #pytaniedoeksperta #pytanie
http://jakwytresowackota.blogspot.com/2014/04/zywienie-kota-cz-iii-jak-czytac-skad.html
To zawsze mozesz najpierw sprobowac podawac mu mniejsze porcje, zreszta brytki raczej zbite sa, wiec wagowo tez troche inaczej.
Porownaj z grafika jak to wyglada.
Komentarz usunięty przez autora
Mojemu dawałam Applaws z suchych, a z mokrych np. Almo Nature, Animonda Carny Ocean, Applaws. Był strasznym niejadkiem, więc dawałam mu raczej to co zje, niż to co ma jakiś super skład, chociaż te złe nie są.
Chcesz go odchudzić? Brytyjczyki nie bardzo można sprawdzać według tej grafiki wyżej, bo są strasznie puchate. Na mojego wszyscy mówili,
Wg mnie to dobra waga. Brytyjczyki mają fałd skórny na brzuchu, zawsze będzie zwisał. Przez to wydają się takie grubaśne.
@xhxhx: najlepiej jak masz napisane mięso z..., wtedy mozna zalozyc ze jest to mieso miesniowe, a tak nie wiadomo czy to co oni daja to mieso miesniowe, resztki co zostaly po wycieciu miesni dla nas, czy tez po prostu produkty pochodzenia zwierzecego do czego zalicza sie wszystko co moze zostac ze zwierzaka.