Aktywne Wpisy

njay +152
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz

Mireczki dbajcie o swoje #rozowepaski - dzisiaj ze swoją mam drugą rocznicę i kupiłem jej od dawna wymarzony iWatch - zadowolona jak nigdy, a i piątkowe wyjście z kolegą do pubu przeszło jakoś bez zająknięcia :-).
Rada dla wszystkich #przegryw i #tfwnogf - po prostu trzeba czekać na właściwą osobę i się STARAĆ, ja trzy miesiące sobie odmawiałem wszelkich przyjemności żeby Swoją obdarować takim prezentem, jak czytam posty, że komuś się nie chce iść na drugie spotkanie, albo narzekanie, że dziewczyna w restauracji zamówiła drogie drinki to ręce opadają - z takim podejściem zawsze będziecie sami...
#zwiazki #milosc #takaprawda #oswiadczenie
źródło: comment_YE1NpAEtELmddh8fBczg2WTyfWsDMWOy.jpg
Pobierzźródło: comment_kKic9nSPZuM2cnJVNtNi4oBJwcsWOhMq.jpg
Pobierzźródło: comment_r6uExBzJRV4olloQocaKemTXDnKpHOfB.jpg
Pobierzźródło: comment_h3enbBOszeXos8VQBfJtyzXYQReA5keK.jpg
Pobierzźródło: comment_a2plig7oiMNZpprTFcnpaQ4pNH6zmRiP.jpg
Pobierzźródło: comment_MYj123wQGCk4psG0y8Ny0Xo4FmykuVPY.jpg
Pobierzźródło: comment_GmNqZIk7f2kgfVd2424EOpX2bZItQJUx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
za bardzo wziąłeś sobie to do serca chyba XD
Komentarz usunięty przez moderatora