Aktywne Wpisy

Futerix +106
U mojego dziecka w szkole postawili automat ze słodyczami, są snikersy, chipsy i cola itp. Do automatu kolejka jak za dawnych czasów, małe dzieci stoją z nosami przyklejonymi do szyby, woźna pilnuje, żeby się automat nie #!$%@?ł, no cyrk po prostu. Mój dzieciak mnie dzisiaj prosił, czy może jutro wziąć do szkoły pieniążka i sobie coś wybrać. Staraliśmy się go wychowywać bez słodyczy, wpajać zasady zdrowego żywienia, ale wszystko wydaje mi się

thority +1676
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja

Mireczki dbajcie o swoje #rozowepaski - dzisiaj ze swoją mam drugą rocznicę i kupiłem jej od dawna wymarzony iWatch - zadowolona jak nigdy, a i piątkowe wyjście z kolegą do pubu przeszło jakoś bez zająknięcia :-).
Rada dla wszystkich #przegryw i #tfwnogf - po prostu trzeba czekać na właściwą osobę i się STARAĆ, ja trzy miesiące sobie odmawiałem wszelkich przyjemności żeby Swoją obdarować takim prezentem, jak czytam posty, że komuś się nie chce iść na drugie spotkanie, albo narzekanie, że dziewczyna w restauracji zamówiła drogie drinki to ręce opadają - z takim podejściem zawsze będziecie sami...
#zwiazki #milosc #takaprawda #oswiadczenie