Aktywne Wpisy
18031983 +183
#budujzwykopem #dom #nieruchomosci #remontujzwykopem #budowa Jak dociągnę budowę do końca to jadę do sanatorium pod opieką psychologa. Budowanie domu w PL to jest jakaś abstrakcja...
telemark +175
#przegryw chłop wpadł prawie do piwnicy. Jedna deska się złamała. Całe kolano pozdzierane i piecze.
Mam taką grupkę 5 kolegów, z którymi często wychodzę na piwo, często spędzamy razem czas, czasem zachlejemy u któregoś na mieszkaniu. jednym słowem, jesteśmy taką grupką przegrywów.
Często próbowaliśmy się wydostać z tego przegrywu, jeden bardziej, inny mniej, ale nigdy nam się nie udało. Raczej żaden z nas przystojny nie jest, ale brzydcy jakoś bardzo też nie jesteśmy. Tacy niby przeciętni, ale nikt nas nie chce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Był tinder, kluby, koncerty. Wszędzie 0 zainteresowania, szczególnie na tinderze, gdzie przesunęliśmy cały Kraków i Warszawę od 18-22 lat i tylko 1 kolega dostał 2 matche. Pozostali niestety 0. Nie ukrywam jest to trochę smutne, że na ok. 2000 dziewczyn ani 1 nie przesunęła w prawo. Teraz mnie nie dziwi, że w realu też wychodzi #!$%@?. Jak na 2000 osób żadna nie uważa mnie za godnego uwagi to mam podejść do 3000? 5000? Żeby jedna mi dała swój nr? No super xD
Nawet ten najlepszy z nas w realu wypada mizernie, więc ogólnie szkoda strzępić ryja.
Po tym tinderowym eksperymencie dwaj koledzy poszli na dziwki, już raczej każdy z nas stracił nadzieję na znalezienie dziewczyny. Tylko kwestia czasu kiedy każdy z nas
się tam przejdzie. I nie, raczej żaden z nas nie uważa dziwek za lekarstwo, że nagle potem będzie nam łatwiej. Wręcz na odwrót. Pójście na dziwki będzie takim dopełnieniem naszego przegrywu i pewnie końcem zaprzątania głowy dziewczynami. Po prostu mamy za słabe geny, ruchanie nie jest dla nas. Może to i lepiej, że nie będę miał dzieci, ile ja w życiu doznałem cierpienia, odrzucenia to tylko ja wiem. Byłoby mi w bardzo smutno gdyby mój syn przeżywał to samo.
Taka prawda, że teraz dziewczyny mają najlepsi. Są tacy co obrócili 10-15 panienek w wieku 21 lat (mam 2 takich znajomych - tak naprawdę nie dziwię się, że oni mogą ruchać ile chcą, są mili, przystojni, mają sporo kasy, dobra gadka, fajne zainteresowania, szarmanccy i w ogóle), a są tacy co nie złapali nawet za rękę (dziwek nie liczę).
A będzie chyba jeszcze gorzej, bo dziewczyny są coraz bardziej wartościowe, a chłopaki o ile nie są minimum 7/10 to muszą brać co jest. Dziewczyna teraz nie musi robić nic, aby mieć fajnego kolesia z zainteresowaniami.
Wystarczy, że jeset dziewczyną i na tinderze będzie mogła się spotykać ile chce, kiedy chce i z kim chce.
Nie żebym był mizoginem i wam to wypominał, że macie 100x lepiej w kwestiach związkowych, po prostu zazdroszczę i tyle ;) Mi nie trzeba wiele, gdybym mógł pobyć na chwilę z osobą, której się podobam to by mi wystarczyło na długo :p A tak to zostaje chyba "podseks" z dziwką, ale lepszy rydz niż nic. Nawet tak myślę, że od ruchania jej wolałbym się po prostu poprzytulać, pocałować, pogadać z kimś za pieniądze, ale nie wiem czy są dziewczyny oferujące takie usługi.
Tak ogólnie to mamy po 21 lat wszyscy, właściwie nic to nie zmienia tak naprawdę w kwestii wątku.
#podrywajzwykopem #przegryw #tfwnogf #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: całe życie przed wami, ale nie #!$%@?, nic to nie zmienia XDD
Podstawa to prowadzenie rozmowy i jakieś poczucie humoru. Wystarczy, że umiesz kręcić rozmowę i nie bać się zagadywać.
szaleństwem jest robić to samo cały czas i oczekiwać innych rezultatów
Prawik 21 lvl to wcale nie jest tak mało, na dodatek prawictwo w tym wieku odrzuci co najmniej połowę różowych.
Ale "ta jedyna" nie będzie na nich czekać. Nikt nie chce czekać do trzydziestki aż będzie miał pierwszy związek/seks,
Po drugie postaw się po drugiej stronie i zastanów czemu siebie nie chcesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) może należy zacząć się myć, iść do fryzjera, ubrać jak człowiek, trochę poćwiczyć, jeść bardziej zdrowo itd. itp.
Aha co do tego 2000:1 - na tinderze i ogólnie online masz sporo trudniej
Zaakceptował: kwasnydeszcz
Z czasem wejdzie Ci to w krew i nie będziesz miał najmniejszych problemów, by owinąć sobie wokół palca właśnie tą, która Ci się podoba.
Ja #!$%@? ale osiągniecie xD Weź se znajdź może jakieś hobby czy coś a nie jak taki dzikus oby tylko przeruchać jak najwięcej xD ojej nie mogę zakisić ogóra płaku płaku
@kwasnydeszcz: w #!$%@? trudno gdy sie ma wymagania z kosmosu xd
@asadasa: Kazdy marzy o ruchaniu xd zadna to nowosc a jesli nadal myslisz ze sa tacy ktorym na czyms innym zalezy
A wiesz, że to brzmi jak "szukać dziewczyny przez nieszukanie dziewczyny"?
To jest bardzo dobra rada dla przegrywów. Ich niepowodzenia wynikają z tego, że są po prostu nieatrakcyjni
@AnonimoweMirkoWyznania: wtf? Właśnie jest na odwrót. Facet z mieszkaniem dostaje +20, kobieta po 30tce -20 do charyzmy.
@kwasnydeszcz: Fajni kolesie z zainteresowaniami- x% wszystkich kolesi.
Dziewczyn i chłopaków jest mniej więcej tyle samo.
Wychodzi na to, że fajni kolesie z zainteresowaniami mają po kilka dziewczyn jednocześnie.