@dzeksondzekson: może być. byleby szybko się wysłało bo zaraz koniec przerwy i pszyrka, weź no odpal to, ja już włączam podczerwień tylko usunę starą piosenkę bo miejsca mi braknie pewnie
@R2D2_z_Sosnowca: i szukanie pierwszego lepszego kawałka płaskiej powierzchni co by dwa telefony upchnąć koło siebie, bo trzymając w ręce faktycznie nie szło nic przesłać :D
@Al_Bundy: parapety rulez ( ͡°͜ʖ͡°) wcześniej SE bez mp3, gdzie dyktafonem się nagrywało z komputra piosenki żeby odtwarzać sobie :D albo polifonia z MMSów
@Misterius: grubo lecisz, mój pierwszy kolorowy wyświetlacz, polifonia i... APARAT. xD w sumie miał aparat zanim MP3 odtwarzał, ale flesz ładował się dobre 3s, a z baterii ubywał % xD
@Al_Bundy: pamiętam, że miałem jakiegoś SE z takim doczepianym aparatem. Wcześniej brat mi przekazał podczas przejażdżki w fiacie 126p jakiś telefon - nie wiem jaki, pamiętam ze miał jeszcze antenę dokręcaną (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_sceTnncKtiAdGie3Xd1l5cWWDkIefjP7.jpg
Pobierzźródło: comment_SyfalTIf7uTcxaC115kkKiaiHtwOh6DQ.jpg
Pobierzw sumie miał aparat zanim MP3 odtwarzał, ale flesz ładował się dobre 3s, a z baterii ubywał % xD
źródło: comment_F78IhkKctMEk7v64QT7DUIoCvdv8D9Sq.jpg
PobierzI pamiętam, że jak w końcu dostałem telefon z podczerwienią, to już wszyscy dawno lecieli po Bluetooth, którego oczywiście nie miałem.