Aktywne Wpisy

Ejmen +493
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ComeByN +406
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz

Zamyka.
@MojaPuffa: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jak nie czujesz się na siłach, nie masz takiego parcia na naukę, to możesz zacząć od Pythona, łatwiejszy od C++ i często bardziej polecany na początek aby w ogóle zrozumieć mechanizmy i pojęcia z zakresu programowania
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@rekoj: Po 1. Od kiedy bycie najlepszym w danej (do tego bardzo wąskiej) grupie świadczy o byciu dobrym ogólnie?
Po 2. Poradniki Zelenta z C++ są tak dobre, jak Symfonia C++, czyli można by na to spojrzeć, gdybyśmy byli na początku XXI wieku.
Po 3. Jeśli ktoś nie zna tego, jak działa procesor, to i tak
@iksdede js nie przeglądałem, ale c++ jak dla mnie jest spoko by załapać podstawy i przejść np. na jave lub inny język
@rekoj: U Zelenta można dostać raka i tonę złych praktyk, a nie nauczyć się podstaw. Jeśli ktoś się chce nauczyć podstawowych podstaw bez zagłębiania się w budowę komputera, to Java, czy C# jest jak najbardziej ok. Sporo poradników (choćby Spetza z C#), nie trzeba zarządzać pamięcią, więc można się skupić w 100% na narzędziach, algorytmice i programistycznym myśleniu.