Wpis z mikrobloga

Mireczki mam pytanie za 100 pktów!
Czy miał ktoś może sytuację, gdy motocykl był naprawiany z OC sprawcy i dostał motocykl zastępczy na czas naprawy? Czy jest to w ogóle możliwe? Motocykl służy mi obecnie do dojazdu do pracy (druga część miasta przez całe centrum) więc chyba jest uzasadnienie?

#motocykle #ubezpieczenia #oc
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alisonn: postawiłem motocykl pod domem, babka stanęła na zakazie równolegle (stała tam wcześniej). Postawiłem moto tak żeby był idealnie w jej prawym lusterku. Ale po co w nie patrzeć #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walnęła w moje moto, moto przewróciło się na kolejne auto a ona sobie pojechała.
Straty nie są duże, ale trzeba malować bak, wymienić gmola, podnóżek kierowcy, ciężarek, klamkę hamulca i
  • Odpowiedz
@mmk91: widziałem kilka takich firm jak wyszukałem ale właśnie nie byłem pewien jak to działa i czy działa. Masz z tym jakieś doświadczenie? Podstawią mi moto gdzieś we wrocku?
  • Odpowiedz
@Przepior86: na szczęście nie musiałem korzystać. Teoretycznie działa tak jak z samochodem, czyli to wypożyczalnia się użera z TU. Ci konkretni mają odział we Wro, ale najlepiej chyba zadzwonić i niech Ci powiedzą (albo jeszcze lepiej wyślą na maila ;) ) szczegóły
  • Odpowiedz