Aktywne Wpisy
ataeB +7
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +100
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Czytałem parę tekstów nt. "eskalacji dotyku" na różnych stronach PUA. Czytałem też popularnonaukowe artykuły nt. wydzielania się oksytocyny pod wpływem dotyku. Wszystko znam z teorii, ale gdy tylko pomyślę, że mam to zrobić np. w najbliższy piątek, to autentycznie robi mi się słabo.
Oczami wyobraźni widzę, jak próbuję dotknąć jej dłoni, gdy przy stoliku w lokalu będziemy siedzieć naprzeciw siebie, albo próbuję położyć moją rękę na jej kolanie, gdy będziemy siedzieć obok siebie. Ręce mi się pocą i trzęsą ze strachu, a serce bije tak mocno, że na niczym innym nie mogę się skupić.
Totalnie nie widzę się w tej sytuacji. Dlatego nie zrobię tego. Nie dotknę jej.
Spędzimy godzinę lub dwie na p---------u o wszystkim i o niczym. Zapłacę 35 złotych za kawę i ciastko. Uściśniemy sobie dłoń na pożegnanie i nara.
Dziewczyna po moim zachowaniu wyczuje, że jestem prawiczkiem i trzeciej randki nie będzie.
Ja p------ę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pua #przegryw #feels #stulejacontent #wychodzimyzprzegrywu #tfwnogf #badoo #tinder #randkujzwykopem #podrywajzwykopem
Uwodzenie to nie tylko słowa - magiczne sekwencje zdań, które należy wypowiedzieć w odpowiedniej kolejności, by zdobyć kobietę. To również nie bierne inwestowanie w siebie - pracę, pasje, ubiór. Zapamiętaj sobie raz na zawsze, że uwodzenie to dotyk!
Dotyk jest kluczem do zdobycia każdej kobiety. Obok kontaktu wzrokowego to najważniejszy czynnik, który jest konieczny do posunięcia waszej relacji naprzód. Nie zaczniesz jej całować, jeśli jej wcześniej nawet nie dotknąłeś. Nie stworzysz poczucia głębokiej bliskości, więzi, zaufania, bezpieczeństwa. Nie podkręcisz jej pożądania, podekscytowania, podniecenia. W końcu, nie możesz uprawiać seksu z kobietą bez dotykania jej. Możesz to jednak zrobić, bez rozmawiania z nią, albo bez bycia superbogatym czy pięknym. To właśnie dotyk jest najważniejszą rzeczą w podrywie.
Czy
1. Zaproś ją w inne miejsce niz na kawe i ciastko, bo w knajpie/kawiarni moze byc krępująco. Nie wiem, film/koncert/spacer ...
2.Odrzuć myślenie innych mirków, którzy po miesiacu znajomosci najchetniej by już brali ślub mając 3 dzieci. Jest to powszechne w dzisiejszych czasach. W mojej opinii, kobiete trzeba poznawać i rozkochiwać powoli. ( w sumie dziala to w obie strony ) Oczywiscie ciagle rozwijając znajomość. Czyli zmieniac miejsca, smieszkowac, nawet czasem sie zwierzyc, wyciagac tego typu bardziej skryte wiadomosci od niej. Buduje to więź. Kiedy będziesz czuł, że istnieje mięta z obu stron to możesz sprobowac. Nawet przy jakims zarcie.
3. Najpierw podkresl, ze jest w jakis sposob wyjatkowa a dopiero pozniej wbijaj nastepny lvl.
4. Nie podawaj reki, ale przytulaj. Na "hejka" i na "pa pa ".
Spokojnie różowe to nie roboty, same beda
Z tym, że u mnie rozowa zlapala pierwsza. Zwiazek jak sie latwo domyslec nie wypalil.
@wyjzprz2: gościu, nie łap jej za kolano, bo wyjdziesz na napaleńca. Za rękę też jej nie łap/nie kładź - to bardzo bezprośrednie. Dotknij jej, jeśli musisz eskalować dotyk według rad pua, niby przypadkiem. W żartach.
Komentarz usunięty przez autora
Jak mówi @ninakraviz nie kładz ręki na ręce to nie film romantyczny a tego kolana to już nie skomentuje...
Zacznij od budowania komfortu od jakiś żartów, a nie noga między uda przy przywitaniu
Głowa do góry