Aktywne Wpisy

IntruderXXL +137
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

iforgotmypass_ +71
W nawiązaniu do mojego wpisu - pierwsze moto 125 na wynajem kupione xD. Honda CB125R. Najwyżej mi rozwalą, trudno. Jakby ktoś z #warszawa chciał pośmigać to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
Jak ktoś zainteresowany to mogę robić update'y czy to żre czy raczej klapa. Jak tylko wdupię kasę to też napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na razie postawiłem stronkę i sociale,
źródło: image
Pobierz

Jestem u adwokata, grażyna w wieku okołu 35 lat robi coś na telefonie i ma włączone dźwięki przy dotknięciu, mocno w---------e. Ponad godzinę później w końcu wstaje pewien Pan, który podszedł do niej i mówi:
-Może Pani to wyłączyć?
-Ale o co Panu chodzi?
-O te dźwięki z telefonu
-A to da się wyłączyć?
-Da się, mogę to Pani zrobić w ustawieniach
-A to nie dziękuje, nie daje nikomu telefonu
-To może chociaż Pani wyciszy?
-Nie bo nic nie będę słyszeć
Przez jakoś godzinę słuchaliśmy wszyscy w poczekalni tego dźwięku, mnie to w sumie nie przeszkadzało ale śmiałem się z sytuacji xD
Na dodatek po półtorej godziny przychodzi jak to powiedział Pan "Najwyższy sędzia" i mówi, że on tylko na 2 sekundy. Pani przed nim oburzona mówi nie, a ten, że on ma immunitet, on może bez kolejki i wszedł xD
#grazynacore #heheszki #gownowpis #takbylo #truestory #rozowepaski #logikarozowychpaskow