Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +187
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

@Adiog: Mordo z tego się nie schodzi NIGDY. To jest wybór do końca życia już. Różnica taka że dla naturala to będzie łatwo do nie wiem strzelmy 13-15% a potem ciężko i tyle. No i różnica w nabiciu, rozmiarze rzecz jasna
@IntruderXXL: w którym miejscu mierzysz udo? Ja przy <78kg mam 64 xD
źródło: 2025-02-05 18.38.20
Pobierz@lisku_chytrusku: Plus minus tak.
Chłop jak dab, a ja nawet nie jestem w stanie 1 pompki zrobić xD
@AhoCorasick: Chodziło o ruch po prostu, wzorzec ruchowy, pierwszy raz ciąg robiłem od 4 miesięcy, więc totalnie na luzie, byle by pomachać sobie technikę sprawdzić.
Co zrobisz kolejne - wystąpisz na motorowerze w tour de pologne i będziesz się śmiał że co takiego trudnego w pedałowaniu? XD
@conamirko: Ojjj ty chyba krótko czytasz moje wpisy :) Ja się nie śmieje z prawdziwych naturali, ludzi którzy zaczynają z siłownią i mają problemy z treningami czy dietą, ich wspieram zawsze.
Ja się śmieje z tych którzy opowiadają bzdury, dopisują sobie ile ich to wszystko poświęceń i wysiłku kosztuje i ojej