Wpis z mikrobloga

@IntruderXXL: a nie jest tak, że dla naturala redukcja jest mega cieżka? a jak bijesz testo to jest łatwiej? bo nie wiem czy zszedles calkowicie czy nie, ale i tak gratulacje
  • Odpowiedz
  • 3
nie wiem czy zszedles calkowicie czy nie, ale i tak gratulacje

@Adiog: Mordo z tego się nie schodzi NIGDY. To jest wybór do końca życia już. Różnica taka że dla naturala to będzie łatwo do nie wiem strzelmy 13-15% a potem ciężko i tyle. No i różnica w nabiciu, rozmiarze rzecz jasna
  • Odpowiedz
  • 1
Pytam bez złośliwości, czemu tylko 120kg DL, wyglądasz jakbyś tyle jedną ręką podnosił

@AhoCorasick: Chodziło o ruch po prostu, wzorzec ruchowy, pierwszy raz ciąg robiłem od 4 miesięcy, więc totalnie na luzie, byle by pomachać sobie technikę sprawdzić.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: ogólnie to cię lubię, ale moment w którym zacząłeś kłuć dupsko powinien być momentem w którym powinieneś przestać się porównywać do reszty, a już na pewno z nich wyśmiewać xD

Co zrobisz kolejne - wystąpisz na motorowerze w tour de pologne i będziesz się śmiał że co takiego trudnego w pedałowaniu? XD
  • Odpowiedz
  • 10
powinien być momentem w którym powinieneś przestać się porównywać do reszty, a już na pewno z nich wyśmiewać xD

@conamirko: Ojjj ty chyba krótko czytasz moje wpisy :) Ja się nie śmieje z prawdziwych naturali, ludzi którzy zaczynają z siłownią i mają problemy z treningami czy dietą, ich wspieram zawsze.
Ja się śmieje z tych którzy opowiadają bzdury, dopisują sobie ile ich to wszystko poświęceń i wysiłku kosztuje i ojej
  • Odpowiedz