Wpis z mikrobloga

Cejrowski to jednak jest idiota. Ma gadane i przyjemnie się go słucha. Przez to często brzmi przekonująco, jeśli wypowiada się na jakieś tematy, o których samemu się nie ma większego pojęcia, ale w gruncie rzeczy to jest taki wujek Staszek, co to się #!$%@? zna na wszystkim, bo sobie na chłopski rozum coś wykombinował, co mu pasuje pod tezę. W dodatku nie potrafi się zamknąć, nawet kiedy rozmawia z kimś, kto ma faktyczną wiedzę. Ideologia, naginanie faktów pod swoje tezy i totalna bezczelność, oraz brak poczucia żenady. Już mi się nawet jego programów nie chce oglądać, bo w sumie trzeba by wszystko werywfikować. Inaczej nie wiadomo ile swoich bzdur tam przemyca.

Wcześniej też #!$%@?, ale dywagacje naukowe od 12:54 wygrywają :/
https://youtu.be/S7R5LpsaL5I?t=12m54s

#cejrowski #szczepienia #nauka #bekazprawakow #bekazpodludzi
Corranh - Cejrowski to jednak jest idiota. Ma gadane i przyjemnie się go słucha. Prze...

źródło: comment_spM47LPVze2bOvglq1Idzy19t8VA1cJS.jpg

Pobierz
  • 122
@xer78: Zawsze się znajdzie sprawniejszy i silniejszy od Ciebie - to nic dziwnego. Ja już młody nie jestem a spokojnie machnę spory dystans na rowerze czy nawet biegając więc wydaje mi się że jestem jeszcze sprawny.
@ediz4 owszem bo jest skandalistą ale ja pisze o poziomie a ten od dawna ryje dno. Tak samo wojewodzki. Kiedys chill gosc a teraz suchybeton. Prostak. Obaj w pewnym momencie zaczeli sie wypalac a beltanie w polityce mnie od nich dodatkowo odrzuca.
@Corranh: najlepsze jak ten, byl gdzies tam na wypizgaszu w jakims budynku z tektury, gdzie jakis tubylec sobie zrobil warsztat, tam chyba opony latal gownem i guma arabska i Cejro wychwalal pod niebiosa fakt, iz w tamtym rejonie nie ma regulacji odnosnie stawiania takich budynkow i moza sobie dowolnie postawic czy to chalupe czy wlasnie jakis hangar, nie to co w polsce, bo w polsce panie, to te urzedniki tyle maja
@denkoOdMusztardy: Na bait był obrazek ;) a to co napisałem to jest pierwsze co przyszło mi na myśl jak tego posłuchałem.
Oglądałem jego programy, czytałem ksiązki, wiele jego poglądów jest zbieżnych z moimi (gospodarczych). Starałem się zawsze przymykać oko na niektóre poglądy i wypowiedzi, ale każdy jak widać ma jakiś limit.