Umówiłem się z dziewczyną na kolację w restauracji. Restauracja jest 600m ode mnie. Ale pojechałem samochodem, bo dziewczyna mieszka z 15 min pieszo. Wypiłem lampkę Barolo parussi do dania.
Odebrano mi prawojazdy i zrobiono ze mnie przestępcę.
@AnonimoweMirkoWyznania: ważysz 40kg, że po jednej lampce Ci wykryło? Po drugie, to prędzej wykroczenie niż przestępstwo... chyba, że wypiłeś więcej niż lampkę...
@AnonimoweMirkoWyznania: A czego się spodziewałeś?Jak wół jest napisane, że po alkoholu się nie wsiada za kółko to się tego przestrzega a nie płakusia na blogu ze śmiesznymi obraskami
@AnonimoweMirkoWyznania: Gratulacje, jesteś idiotą, bo: 1) Piłeś i prowadziłeś. 2) Nie zażądałeś badania poprzez pobranie krwi. 3) Spacer jest milszy niż podwiezienie autem.
@AnonimoweMirkoWyznania nie wsiadłbym za kierownicę nawet po łyżce Amolu bo jest na spirytusie robiony . Tak samo jak nie wsiadł bym "wczorajszy" po weselu imprezie itp.
Mówi się o tym , trąbi , są filmy spoty w tv i yt , kampanie i akcje.
Alkomatów jest do wyboru do koloru : jednorazowe , na baterie , takie siakie, na każdy budżet . Kupił bym - zainwestował. Po kolacji dmuchnął. W oczach
@psposki: (chyba) na wypoku był ostrzegający wpis gościa, że wychodząc o suchym pysku z knajpy wziął łyka browara od kolegi a za chwilę miał dmuchanie i wyszło lekko ponad stan. Pojechali na badanie krwi, było 0, była rozprawa a sędzia stwierdził, że dla niego liczy się to, że przy pierwszym badaniu były jednak promile i zabrali mu prawko.
@snwptest to akurat jest paranoja. W Niemczech normalnie jeździ się po alkoholu. Dopuszczalny limit to 0.5. W większości krajów zachodniej Europy też. Zgadnij gdzie jest więcej wypadków.
Jeśli prawdą jest to co napisał to w większości UE zupełnie nic by się nie stało, więc możesz pisać o przestrzeganiu głupiego prawa ale nie pieprz o jakiejś odpowiedzialności. Tak właśnie działa propaganda. Wmówili wam że ktoś kto wypije lampkę wina do obiadu to
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Umówiłem się z dziewczyną na kolację w restauracji. Restauracja jest 600m ode mnie. Ale pojechałem samochodem, bo dziewczyna mieszka z 15 min pieszo. Wypiłem lampkę Barolo parussi do dania.
Odebrano mi prawojazdy i zrobiono ze mnie przestępcę.
#policja #gorzkiezale #motoryzacja #a-----l
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
1) Piłeś i prowadziłeś.
2) Nie zażądałeś badania poprzez pobranie krwi.
3) Spacer jest milszy niż podwiezienie autem.
Mówi się o tym , trąbi , są filmy spoty w tv i yt , kampanie i akcje.
Alkomatów jest do wyboru do koloru : jednorazowe , na baterie , takie siakie, na każdy budżet . Kupił bym - zainwestował. Po kolacji dmuchnął. W oczach
Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jasne i to by ci zrobiło 0,5 promila? xD Tej lampki to chyba było ze 3.
Jeśli prawdą jest to co napisał to w większości UE zupełnie nic by się nie stało, więc możesz pisać o przestrzeganiu głupiego prawa ale nie pieprz o jakiejś odpowiedzialności. Tak właśnie działa propaganda. Wmówili wam że ktoś kto wypije lampkę wina do obiadu to