Wpis z mikrobloga

Polece stereotypowo ale niech bedzie..w Stanach bardzo latwo zgadnac kto jezdzi jakim samochodem jesli nie widzisz twarzy kierowcy. Te zdjecia co wrzucilam to 100% czarni. Tuningowane hondy ze wszystkimi mozliwymi bajerami to mlodzi azjaci a wiesniacko wystrojone pickupy to latynosi. CZarnych jeszcze mozna poznac po starych samochodach policyjnych oraz po starych cadillacach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@AnnaJ:
Alcoholic_Desacrator - > Polece stereotypowo ale niech bedzie..w Stanach bardzo latwo...
  • Odpowiedz
@AnnaJ: akurat hondy to Meksyki, Azjaci mało się raczej bujają gownianymi 20letnimi autami, młodzi często jeżdżą nowymi, góra 5letnimi hondami/toyotami
  • Odpowiedz
@Shatter: A biali to roznie, zalezy od statusu spolecznego... Nie ma jakiegos takie typowego auta dla bialych. Bogatsi czarni tez sie woza inaczej...Ale zauwazylam, ze w ich przypadku jest bardzo tendencyjnie...I z moich obserwacji jest to zazwyczaj Cadillac SUV. Nie mowie, ze wszedzie tak jest ale akurat tu gdzie mieszkam bardzo latwo to zauwazyc. BIali ze sredniej klasy spolecznej zazwyczaj Toyota Camry, albo Chevy.
  • Odpowiedz
@pycc: Whitetrash haha oni jezdza raczej starymi autami jak ich stac. Whitetrash= trailer park. Wystrojone pickupy to u mexykanow takie z pedalskimi naklejkami i plomieniami. Rednecki maja zazwyczaj fajne pickupy obowiazkowo obklejone patriotycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tu na zdjeciu dobry przyklad latynoskiego pickupa
AnnaJ - @pycc: Whitetrash haha oni jezdza raczej starymi autami jak ich stac. Whitetr...

źródło: comment_gVlLb9RXfEIDm1hKj9l1Nv8VUJ3teazc.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@maniek_: To dosc popularny kawalek, ktorego sluchaja w wiekszosci..Skad wiem? Bo jak odbieram mlodego z autobusu szkolnego to duzo czarnych (a na moim osiedlu jest ich wiekszosc) wracajac na chate oczywiscie z otwartymi oknami i muza wali na maxa po glosnikach wiec wiem czego sluchaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
AnnaJ - @maniek_: To dosc popularny kawalek, ktorego sluchaja w wiekszosci..Skad wiem...
  • Odpowiedz