Aktywne Wpisy
alonzoo3 +86
Też macie ten problem, że w ogóle nie chce Wam się szukać partnerki?
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

https://www.facebook.com/PolitechnikaSlaska/posts/1342705642445170
Polibuda z #intel daje 12k brutto #rozowepaski tylko dlatego że są różowe xD
No #!$%@?, gdyby coś takiego było oferowane mężczyznom z wykluczeniem kobiet ze względu na płeć to co by sie tam #!$%@?ło. Ale przynajmniej poznałem nowe słowo. Afirmacja xD
Polecam komentarze.
#polsl #studia #logikarozowychpaskow
@JBFC: Prywatna firma, więc niech robi co chcę z pieniędzmi. xD To nie są pieniądze publicznej uczelni
A prawda jest taka że zdać studia informatyczne i pracować w it nie jest ciężej niż być architektem, a nawet dużo łatwiej niż prawnikiem. Nie tą drogą.
I tak prywatne firmy gwałcą naszą konstytucje, gdzie jest ten #!$%@?ły KOD?
w sumie spoko, w ten sposób żarty o pr0gramowaniu pralki nigdy nie odejdą w niepamięć xD a stereotyp kobiety którą wzięli bo ma cycki umacnia się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@elektryczny_mariusz: w dupie XD
Takie programy, to dla nich jedyna szansa, aby choć próbować dorównać mężczyznom.
One nie wiedzą, że są traktowane jak niepełnosprawne i dlatego tworzy się programy specjalnie dla kobiet. Uważają to za równouprawnienie.