Aktywne Wpisy
Haerbin +5
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +248
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
byłem na randce z tinder, dziewczyna miała poczucie humoru, 7/10 udało się umówić na piwo, to przyszedłem. Ona też... Z kumplem. -.- ok, pełno psychopatów na świecie, pewnie chciała mieć kogoś kto by jej pilnował. Szkoda że typ był postury anemika. No i mógł po prostu siedzieć gdzieś dalej i tylko obserwować. No ale nic. Fajnie się gada, dużo śmiechu, skoczyłem po piwo dla wszystkich, kolejka była, więc parę minut mi to zajęło. Wracam, a miny grobowe. Co się właśnie #!$%@?ło... Pokłócili się strasznie, ta laska z kumplem czy mają być parą czy nie. Ona nie chce, on chce, i siedzę przy tym ja, jej randka z tindera. Posłuchałem ich chwilę i dostałem większego raka niż czytając nocną. wziąłem piwo, dosiadłem się do stolika obok, gdzie były dwie dziewczyny, obie starsze o 5 lat ode mnie, i z nimi już spędziłem resztę nocy. Tamta chyba się zeszła z tym kumplem, ale dostałem smsa od niej, że chłopak nie ściana. Ja #!$%@?...
Sorry za brak edycji tekstu, ale piszę z telefonu
@GarGalin: powiedziała dzienna ( ͡° ͜ʖ ͡°)