Aktywne Wpisy
Recker1 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#excel #pcmasterrace #komputery #pytaniedoeksperta i trochę #programowanie bo pewnie siedzicie także w Excelu.
źródło: comment_ir0AG4QmoWp7GLTupuVDhgSgNyx2WLJF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jakieś wiersze masz ukryte ?
@postrachNocnegoSzczura: @KosmicznyPolityk: Żadnych wierszy nie mam ukrytych. Czy na ogólne, czy na tekstowe nadal mi głupoty pokazuje.
źródło: comment_By5bB6aaV0b6JNs2VpVEYupBQMXRGsMd.jpg
PobierzA jeszcze lepiej pokaż tego excela
Komentarz usunięty przez autora
Jak otworzę w edytorze tekstu to mam po prostu: 681;4.8885;0
A w excelu 681;kwi.85;0
@Radiativ: zmieniłem w notepadzie++. Tylko mam tak ciągle zmieniać tam i potem kopiować z excela? Dodam, że to nie pierwszy dokument gdzie mi Excel takie coś odwala. Co masz na myśli mówiąc ustawienia lokalne?
Wolałbym to ustrojstwo wyłączyć na zawsze w opcjach, tylko nigdzie tego nie widzę.
Także próbowałem z notatnika zapisać to w tym formacie, ale to nie jest kwestia rozszerzenia. Excel nie rozpoznaje pliku.
Komentarz usunięty przez autora
Excel: http://www63.zippyshare.com/v/6V0vrAkL/file.html
@Radiativ: chodziło Ci o to? Próbowałem również kombinacji z ,;
źródło: comment_veqLHDOomhgqgiMF52tbKGBYeF0Ljppd.jpg
źródło: comment_k5NqjqucYyz7NLIk5q3lCBHg0B5ZyiF3.jpg
Po prostu włączam ten plik .csv w Excelu i uznaje to za datę. Patrz obrazek niżej.
@Radiativ: Miałem zaznaczone. Odznaczyłem, zmieniłem na kropkę i jest już normalnie. W końcu. Nigdy nie polubię Excela.
@KosmicznyPolityk: @Radiativ: Dzięki Wam wielkie za pomoc.
źródło: comment_ombmrjvTK6M8jnIwCaOAkNqqMjiSHOO5.jpg
PobierzOPCJA1
Zmien w notepad++ wszystkie '.' na ',' zaznacz opcje proponowana przez @Radiativ: na przecinek
OPCJA2
https://support.office.com/pl-pl/article/Zatrzymywanie-automatycznego-zamieniania-liczb-na-daty-d34b75d1-0867-45c0-b744-82a182a2433b