Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie mam z kim o tym porozmawiać. Zdradziłem swoją kobietę, jesteśmy ponad 5 lat w związku, przenocowałem koleżankę po imprezie i skończyło się na "lodziku". Byłem tak pijany, że totalnie nie wiem jak to się stało. Od razu przyznałem się swojej, bo nie mógłbym tego dusić w sobie.. tak cholernie żałuje, tak bardzo jestem glupi, tak bardzo ją kocham... teraz nie chce ze mną rozmawiać. Co mam zrobić? Jak ją odzyskać? Czy dalibyscie swojej połówce drugą szansę?
#zwiazki #zdrada

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tamta dziewczyna nic z tego nie miała, więc możecie wyjaśnić w czym problem? Falafel waszych wybranków w ten sposób zostaje zbezczeszczony? Jesteście Amiszami? Zdajecie sobie sprawę, że wasi faceci pewnie robili już gorsze rzeczy, o ile nie związałyście się z niepokalanymi wykopowymi czarodziejami

@AnonimoweMirkoWyznania: Robili, nie będę zaprzeczać. Przed związkiem. Nie w trakcie.

Rozumiem, że Twoja dziewczyna ma pełną dowolność na minetki w czasie imprez? :))
  • Odpowiedz
@TaoHosts: @AnonimoweMirkoWyznania: punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenie. Należy zatem zaczekać na moment, w którym kobieta, która kochacie wypucuje berło jakiemuś księciu, a po godzinie da Wam buziaka i będzie nad życie przyrzekać, że to się już więcej nie powtórzy. Życzę Wam w tym przypadku równie liberalnego podejścia do tej "lodzik to nie zdrady".
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ale odwaliłes maniane, to Ty nie wiesz że:
po pierwsze - lodzik to nie zdrada
po drugie - po pijaku to nie zdrada
po trzecie - z koleżanka, której nie kochasz to nie zdrada

leć Ty chłopie szybko do tej swojej kobity i powiedz, że jej jednak nie zdradziłeś
amatorka...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: No niestety xd jak sobie wyobrażasz ze twoja ci teraz loda zrobi, jak inna miała go w buzi pare dni temu xd ponizyles swoją dziewczyne i widocznie ta koleżankę przenocowales to miales na nią ochotę xd zostaw swoją dziewczyne to ona znajdzie sobie kogos porządnego, który jej nie bedzie zdradzał. Do zdrazdy sa potrzebne dwie osoby. I miales czas by odrzucić zaloty takiej laski, zaraz jak ci cos zaproponowała,
  • Odpowiedz
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania każdy kto w przypływie wyrzutów sumienia mówi o czymś takim drugiej połowie, robi tylko sobie dobrze. Wywala z siebie co go gniecie a obarcza gównem drugą osobę. Tobie robi się lepiej bo jesteś czysty a druga osoba ma p--------e. Mówienie o zdradzie to skrajny egoizm. Jeśli uważasz, że źle zrobiłeś to zamknij dziub i noś w sobie tę tajemnicę jako karę i pamięć o tym co z------s. Dlaczego? Bo to
  • Odpowiedz
  • 0
@metylomorfina tak czy siak ma p--------e. Albo koleżanka doniesie albo on sam doniesie na siebie. Zależy co koleżanka na to, czy pamięta co robiła, czy chce to ciągnąć, że tak powiem dalej czy dla niej to też wstydliwa wpadka po pijaku. Zależy.
Cokolwiek się stanie i tak będzie źle. Ja widzę szansę w tym, że laska się też wstydzi tego co było i nie powie nikomu.
  • Odpowiedz
SzczęśliwyProgramista: NIGDY bym nie wybaczyła. Zostaw ją w spokoju. Niech dziewczyna znajdzie porządnego faceta, których jest masa.
Zwykły śmieć. Nie można tak kogoś traktować, jeszcze w poważnym związku..

Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • Odpowiedz