Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Nie mam z kim o tym porozmawiać. Zdradziłem swoją kobietę, jesteśmy ponad 5 lat w związku, przenocowałem koleżankę po imprezie i skończyło się na "lodziku". Byłem tak pijany, że totalnie nie wiem jak to się stało. Od razu przyznałem się swojej, bo nie mógłbym tego dusić w sobie.. tak cholernie żałuje, tak bardzo jestem glupi, tak bardzo ją kocham... teraz nie chce ze mną rozmawiać. Co mam zrobić? Jak ją odzyskać? Czy dalibyscie swojej połówce drugą szansę?
#zwiazki #zdrada
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: Robili, nie będę zaprzeczać. Przed związkiem. Nie w trakcie.
Rozumiem, że Twoja dziewczyna ma pełną dowolność na minetki w czasie imprez? :))
po pierwsze - lodzik to nie zdrada
po drugie - po pijaku to nie zdrada
po trzecie - z koleżanka, której nie kochasz to nie zdrada
leć Ty chłopie szybko do tej swojej kobity i powiedz, że jej jednak nie zdradziłeś
amatorka...
Komentarz usunięty przez autora
Cokolwiek się stanie i tak będzie źle. Ja widzę szansę w tym, że laska się też wstydzi tego co było i nie powie nikomu.
Zwykły śmieć. Nie można tak kogoś traktować, jeszcze w poważnym związku..
Zaakceptował: kwasnydeszcz
Następnym razem albo pilnuj ilości alko / rozporka, albo zwyczajnie trzymaj mordę na kłódkę.