Aktywne Wpisy
Sweet-Jesus +368
Wiecie co to jest? To skład zużytego paliwa jądrowego powstałego przez ponad 20 lat pracy dwóch reaktorów RBMK-1500 w Ignalińskiej Elektrowni Jądrowej. A właściwie jest to 2/3 całości, ale i tak wszystko to zajmuje powierzchnię niedużego marketu.
Każdy z tych pojemników waży aż 90 ton pusty i 118 ton załadowany do pełna (mieszczą do 91 prętów paliwowych pociętych na fragmenty). Mają po 4,5 metra wysokości i składają się głównie z betonu zawierającego
Każdy z tych pojemników waży aż 90 ton pusty i 118 ton załadowany do pełna (mieszczą do 91 prętów paliwowych pociętych na fragmenty). Mają po 4,5 metra wysokości i składają się głównie z betonu zawierającego
PsiPatrolek +403
Mierze się z depresja od 16 lat. Przez ostatnie dwa lata zrobiłem w końcu remont w mieszkaniu,prawko,kwity na wózki i zadbałem o zęby. Od tego roku ograniczyłem dżemki w ciągu dnia a od kilku dni zacząłem nawet biegać...i nie wiem czy to od tego biegania ale zaczynam czuć się dobrze na codzień.
Ogólnie do biegania dorzuciłem jeszcze siłownię tak by cały tydzień zapełnić aktywnością fizyczna i jest mega.
Tak tylko się chwale
Ogólnie do biegania dorzuciłem jeszcze siłownię tak by cały tydzień zapełnić aktywnością fizyczna i jest mega.
Tak tylko się chwale
Nie mam z kim o tym porozmawiać. Zdradziłem swoją kobietę, jesteśmy ponad 5 lat w związku, przenocowałem koleżankę po imprezie i skończyło się na "lodziku". Byłem tak pijany, że totalnie nie wiem jak to się stało. Od razu przyznałem się swojej, bo nie mógłbym tego dusić w sobie.. tak cholernie żałuje, tak bardzo jestem glupi, tak bardzo ją kocham... teraz nie chce ze mną rozmawiać. Co mam zrobić? Jak ją odzyskać? Czy dalibyscie swojej połówce drugą szansę?
#zwiazki #zdrada
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: ogólnie tak, ale nie po czymś takim
@AnonimoweMirkoWyznania: oj trudno powiedzieć. Teraz myślę, że nie, ale nie wiem co by było gdybym znalazła się w takiej sytuacji.
Jak nie wybaczy to znaczy, że gówno warta.
taką wskazówkę dają czasem księża
@AnonimoweMirkoWyznania: Parę bardzo niefajnych spraw wybaczyłam. Ale takiego kalibru niet. Będę niemiła, ale skoro wiesz, że Ci odbija po alkoholu, to po co się upijasz?
@TaoHosts: no i przeżywał przygodę! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie odzyskuj jej. Szkoda dziewczyny, lepiej do tej koleżanki idź, jej mi nie szkoda, skoro przeleciała zajętego.
A tak serio to jak Ci wybaczy to traktuj ją jak skarb, zdrada to zdrada, nieważne w jakiej formie i
@TaoHosts: to następnym razem ona może się schlać i przespać się z jakimś facetem. Wtedy to też nie będzie zdrada?
I tak całe życie na rauszu w łóżkach innych ludzi. Zero zdrad.
Czy Ty masz RIGCZ? Jak się nie umie człowiek zachowywać po alkoholu, to nie powinien go pić.
- Lodzik to nie zdrada.
Noo, jak się prześpi z innym to już zdrada i szlaufa trzeba pognać z domu w trybie natychmiastowym.
Mam.
Tylko mało mnie obchodzi co inni odwalają.
Jak dla mnie to mogą się po kątach stukać jak króliki
otrzymanie lodzika serious business
kaliber bardzo duży
straszna zbrodnia
pewnie nawet cycka nie zobaczył xD
wiele rzeczy można wybaczyć, ale obrobiona kolba = nadgryzione jabłko, chłopiec zbrukany
Teraz trzeba poszukać inny model, co z tego, że nowy już wcześnie pewnie ruchał wasze koleżanki xD
Tamta dziewczyna nic z tego nie miała, więc możecie wyjaśnić w czym problem? Falafel waszych wybranków w ten sposób zostaje
Zaakceptował: kwasnydeszcz