Aktywne Wpisy
koniolizator +50
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
Bananek2 +306
Wydaje mi się, że zaszła zmiana w postrzeganiu przyszłości ogólnie w społeczeństwie. Kiedyś myśleliśmy, że 2024 będzie rokiem z dalekiej przyszłości gdzie będziemy żyć jak Jetsonowie. A jak obecnie żyjąc w 2024 wyobrażamy sobie 2070? Nijak, bo nie ma już futurystycznych wizji jak będzie zajebiście, a bardziej obawiamy się jak bardzo sprawy mogą się p---------ć. Tak jak kiedyś wydawało się że ludzkość wyczekuje przyszłości tak teraz wydaje się, że ludzkość bardziej się
Równość i tolerancja w pigułce.
W #pracbaza jest kobieta - 170cm wzrostu i jakieś 90kg wagi. Ja i drugi facet z pracy jesteśmy raczej z kategorii szczypiorów - wysocy i chudzi. Od wspomnianej kobiety codziennie mogliśmy słyszeć teksty takie jak:
-Ciebie to przydałoby się dokarmić
-Masz tu XXXXX zjedz sobie w końcu może zaczniesz wyglądać jak facet
-Ty to nawet d--y nie masz
-Ja to bym Cię utuczyła odpowiednio
Może to zabrzmi śmiesznie, ale oboje czuliśmy się mało komfortowo, czasami wręcz zaszczuci przez to, że jesteśmy szczupli. Podobne teksty były też od kobiety, która ma ~165cm wzrostu i jakieś 75kg wagi, jak nie lepiej. Co ciekawe - żaden z nas nie ma NIC do osób grubych czy otyłych, wisi nam to, jak ktoś wygląda, to jego sprawa. Od nas nigdy żadne komentarze odnośnie wagi nie padły... do czasu, o czym niżej.
Długo nie robiliśmy z tym nic. Wiele osób powtarzało, żeby olewać. Wszyscy wiedzieli, że jesteśmy obrażani, nikt z tym nic nie robił. Od wczoraj zaczęliśmy więc robić to samo, ale w drugą stronę. Ciekawi byliśmy reakcji. Padło kilka tekstów:
-No za to Ty masz dupę jak cztery moje
-Nie siadaj na tym krześle bo ono do 70kg jest
-W sumie jak siedzisz to nie wiem gdzie masz brzuch a gdzie c---i
Wszystko w takiej samej formie - z uśmiechem na twarzy, żartując sobie. Jak to się skończyło? A jakże inaczej, wielka inba łącznie z powiadomieniem kierownictwa. Osoby, które dotychczas milczały i mówiły by to zlewać, stanęły okoniem i mało nie zostaliśmy pogryzieni. Byliśmy bezczelnymi chamami bez ogłady i poczucia humoru.
Mimo tej awantury nie żałuję i obiecałem sobie, że nie pozwolę więcej na to, by ktoś na mnie leczył własne kompleksy.
#bekazpodludzi #logikarozowychpaskow #bekazgrubasow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez moderatora
Cd. Grubych kobiet nic nie mam dopóki nie pchają się w legginsy i nie mówią że mają grube kości. ( ͡° ͜ʖ ͡°) niektórym kobietom trochę ciałka pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
" Ty to amebą umysłową jesteś" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chudych można obrażać
to coś jak katoik i islamista
tak samo jest z chudym i grubym
Zaakceptował: kwasnydeszcz
@RocketQueen: dełem plósa, bez czytania g---o wpisu opa xD
Napisz wniosek do szefa o nowe pomieszczenie dla grubasów, bo martwisz się że im ciasno xD.