Wpis z mikrobloga

@dkm17:

Nie. Tu się przyznałem do błędu. Nawet we współpracy ze zgłaszającą uwagi napisałem sprostowanie na Facebooka.

Niestety dalej robiłem filmy i pod którymś z kolejnych zwrócono mi uwagę, że nie znam się na zakresach światła... A tak się składa, że mam międzynarodowe publikację ze spektroskopii uv-vis...

A o co dokładnie chodziło z zakresami? Akurat w spektrofotometrii "zakres UV-VIS" nie jest zbyt powiązany z możliwościami ludzkiego oka, tylko z zakresami
  • Odpowiedz
@dkm17: O ile lubię oglądać Twoje filmy, bo są merytorycznie OK, fajnie opracowane i nakręcone, to tego wywiadu nie byłem w stanie skończyć. Paulina, która zrobiła karierę na YT, dzięki promocji przez Polimaty i pokazywaniu dekoltu, nie jest żadnym autorytetem, jeżeli chodzi o sposób prezentacji. Dlatego jej zarzut do Ciebie, o kołek w tyłku jest co najmniej śmieszny (czyt. żałosny). Zachowuje się przaśnie i pozuje na "cool" dziewczynę. Być może
  • Odpowiedz
k---a, dopiero 2 minuta filmu a ja już jestem striggerowany przez prowadzącą i te jej miny, uśmieszki i mruganie do kamery. O ile Dawida oglądam bardzo chętnie, tak tego nie jestem w stanie przełknąć ze względu na "prowadzącą"

Niby ją znam, ale tylko z tego jak prof. Bralczyk ją (i jakąś jej koleżankę) inteligentnie orał przez prawie godzinę na jakimś wykładzie. vid related
StarryBarry - k---a, dopiero 2 minuta filmu a ja już jestem striggerowany przez prowa...
  • Odpowiedz