Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#naukowybelkot @dkm17 #polskiyoutube
@LowcaZMroku: Nie krytykuj bo Cię prześwietlimy XD XD XD. Jak jakaś sekta
Także tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fiziaa: Samo "zrzynanie" z wikipedii w popularnonaukowych materiałach nie jest niczym złym pod warunkiem, że gościu wie o czym mówi. Niestety, ale często zabiera się za dziedziny, o których nie ma pojęcia i wówczas nietrudno dostrzec, że czyta zamiast opowiadać własnymi słowami, pokazując że rozumie dane zagadnienie. IMO powinien skupić się głównie na chemii i niektórych
Przyznaj się, celowo wkłądasz kij w mrowisko?
Komentarz usunięty przez moderatora
Chociaż Dawid to ładny chłopak, więc zawsze miło oglądać i musiałby mnie mocno wkurzyć, żebym przestała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"dla nas nie są absurdalne, gdybyś skończył dobrą uczulenie to też byś był wrażliwy na takie karygodne błędy. Nie uważam się za Polaka, za rok wyjeżdżam do USA z swoim chłopakiem, zmieniam imię i nazwisko na anglosaskie i urywam kontakt z tym krajem, męczy mnie mentalność tego narodu. "
@fiziaa: wiesz co to referencje czy bibliografia?
Komentarz usunięty przez moderatora