Aktywne Wpisy

Melkovva_ +195
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
Need +87
#programista15k #korposwiat #pracbaza #antykapitalizm
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_Lkv89ioG108ObKDlptybuiqBKTouQ06N.jpg
Pobierzźródło: comment_1v3lv4SIzoO3sormNm1DWHt8K5MTf8wg.jpg
Pobierzalbo zagłodził 1/3 Ukrainy xD
Powinno się wprowadzić obowiązkową lekturę Archipelag Gułag do liceów, może ludziom by przeszła ochota na tęsknotę do ustroju który obwiniał rolników o działalność wywrotową, bo partia kazała im sadzić w zimę ( a partia się nie myli, więc to na pewno była działalność wywrotowa), albo za "dychę" Gułagu dla szefa drukarni który pierwszy przestał
widać, że prawadzkie umysły nie ogarniają lewilnego tagu, trochę smuteczek i jeszcze większa bk.
@dzeksondzekson: Nieśmiało chcę zauważyć, że w 3. klasie liceum (przynajmniej za moich czasów) były i opowiadania Borowskiego, i Inny świat Grudzińskiego.
O ile Inny Świat jest też dobrą lektura, o tyle nawet Borowski jak widać nie wystarczył żeby Niemcy dalej nie zakłamywali Niemieckich obozów koncentracyjnych. Problem z tym jest taki, że Hitler wykorzystał nastroje po
@dzeksondzekson: No, dzieci z biednych rodzin są winne temu, że urodziły się biedne i bez pomocy
A Ty znowu odwołujesz się ad misconcordiam, widzę, że nic się nie zmieniło. Tym razem mam jednak bardzo ciekawe badanie dla
@dzeksondzekson: Nie rozumiem, dlaczego realne problemy, z których wypływa wiele z obecnego zamieszania, zbywasz jako puste emocje. Uważasz, że te wszystkie wymienione przeze mnie rzeczy (i mnóstwo innych) nie istnieją? Że nie psują ludziom życia? Lub że magicznie przestałyby przeszkadzać w wymarzonym (czyli jakim?) ustroju prawicowców? Naprawdę, odpowiedzią nie jest chrześcijaństwo i jego nauka, że pokora i posłuszeństwo są najwyższymi cnotami, w związku z