Aktywne Wpisy
kastrator2 +227
1. Firma zarabia pieniądze. Od tego odprowadza podatek.
2. Z zarobionych pieniędzy przelewa Ci wypłatę. Od tego odprowadza podatek.
3. Za otrzymane pieniądze zwane wypłatą odprowadzasz podatek.
4. Za wypłatę możesz sobie kupić produkt, w którym zawarty jest podatek.
5. Kupiony produkt możesz sprzedać. Od tego od określonej kwoty odprowadzasz podatek. Kupujący również.
Przecież
2. Z zarobionych pieniędzy przelewa Ci wypłatę. Od tego odprowadza podatek.
3. Za otrzymane pieniądze zwane wypłatą odprowadzasz podatek.
4. Za wypłatę możesz sobie kupić produkt, w którym zawarty jest podatek.
5. Kupiony produkt możesz sprzedać. Od tego od określonej kwoty odprowadzasz podatek. Kupujący również.
Przecież

Brant +46
Co można powiedzieć zarówno na #konkurschopinowski i na #f1?
źródło: 20251019_214145
Pobierz

Tak bardziej z ciekawości niż potrzeby, wie ktoś czy da się z poziomu debugowanej aplikacji dodać/usunąć breakpoint? Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś magiczny attach do procesu debuggera, np intellij, wstrzykniecie tam własnego programu i dopiero dobranie się do debuggera od środka....
Po co? ot-tak z ciekawości głównie, ogólnie to w hotspocie jest taki "bug" że przy redefine klasy znikają breakpointy, i tak mnie ciekawość naszła, czy dałoby się ten problem częściowo obejść. (ale raczej nigdy nie planuje pisać na poważnie czegoś takiego, za dużo nikomu nie potrzebnej roboty :D)
Komentarz usunięty przez autora
http://docs.oracle.com/javase/8/docs/platform/jvmti/jvmti.html
Jest też w javowej otoczce, ale to też tak samo działa, więcej niż 1 się breakpointami nie pobawi z tego co udało mi się wytestować, więc jak nie masz konkretnego pomysłu/sposobu to bieda, bo już sporo kombinowałem z typowymi podejściami,