Aktywne Wpisy
szczeki32 +1
Ile może wynieść naprawa takich pęcherzyków przy klamce? VW CC 2014r. #blacharstwo #auto #samochody #mechanikasamochodowa #lakiernictwo #motoryzacja
źródło: image_picker_2B926D98-C6D1-4C95-BFDB-6BB898881707-54622-000017FAFA364CC0
Pobierz
oficjalniemartwa +48
W pracy powiedziałam, że na święta jadę do rodziny i potrzebuje jutro wolne, a rodzinie powiedziałam, że pracuje i nie przyjadę.

W takim miejscu można odwalać takie rzeczy jakie się Nowakom nie śniły - baseny, rąbanie drzew, ogniska, paintballe, budowa domku na drzewie z Jacą... K---a :D z wami to nieskończone pomysły i dymy 24/7 bez strachu o w-------e z mieszkania.
Nocne spanie pod drzewem, w namiocie, w altanie... Grille z Magicalem, libacje, kociołki...
Sprzedałem Ci właśnie pomysł na odbudowę jakości strima i w C--j wielką popularność i ból d--y Youtuberów (w zależności jak to byś wykorzystał i zrobił ) :D ( ͡º ͜ʖ͡º)
#danielmagical #polskiyoutube #dymy #magicaldaniel #stream
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Plusować i pisać do Daniela w tej sprawie.
200k zł przy dzisiejszych donejtach to z pół roku - teraz jest Lato taka inwestycja to ZŁOTO choćby miał sprzedać tą działkę w Listopadzie.
Ogródek działkowy wybierać oczywiście pod względem dostępności internetu LTE z jakiejś sieci, wielkości działki i dobrej altany do ewentualnych nocnych spań :P
Z donejtów i tak by miał na doładowywanie kilka GB internetu i kilka tyś zarobku dziennie :P