Aktywne Wpisy
Tumurochir +130
73% mężczyzn i 45% kobiet popiera zakaz wyjazdu z Polski dla mężczyzn w wieku poborowym w przypadku ewentualnej wojny.
Młodzi nie chcą, by ograniczono im możliwość ucieczki w razie wojny, osoby starsze natomiast wolałyby zatrzymać młodych w kraju, by ci ginęli ma froncie.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zakaz-wyjazdu-dla-mezczyzn-w-razie-konfliktu-wyniki-sondazu/kqtr9z8?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
72 proc. Polaków w wieku 18-29 lat nie chce wprowadzenia zakazu wyjazdu z Polski dla mężczyzn w wieku poborowym w razie ewentualnego konfliktu zbrojnego. W przedziale wiekowym 30-39
Młodzi nie chcą, by ograniczono im możliwość ucieczki w razie wojny, osoby starsze natomiast wolałyby zatrzymać młodych w kraju, by ci ginęli ma froncie.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zakaz-wyjazdu-dla-mezczyzn-w-razie-konfliktu-wyniki-sondazu/kqtr9z8?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
72 proc. Polaków w wieku 18-29 lat nie chce wprowadzenia zakazu wyjazdu z Polski dla mężczyzn w wieku poborowym w razie ewentualnego konfliktu zbrojnego. W przedziale wiekowym 30-39
kikiton +65
#1670 #seriale #netflix #humorobrazkowy #humor
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
Tak jak mówiłem, tyczy się to głównie różowych, mówiłem im, żeby przestały, ale dalej to trwa. Czasami taki przykry komentarz poleci, że brakuje mi słów. Co robić? Jak tym sukom przemówić do rozumu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #firstworldproblems
@dzikognisty: Stary ale gdzie ja pisałem o gwałcie? xDDD Ja pisałem, że miałby dyskomfort, czyli UWAGA- NIE zrobiłby nic.
Czytaj ze zrozumieniem.
Co do Twojego przykładu z imprez itd. To nie widzę związku. Odniosę się jeszcze raz do przykładu z czekoladą. Jak ktoś żre obok Ciebie czekoladę a jesteś na diecie to trudno, nie każesz mu #!$%@?ć. Ale jeśli nie ma
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@dertyuk64: teraz również i nieznajomi XD
@ksiezniczka_prus_zachodnich: Pewnie gdyby nie osobne pokoje, by ją bolcował aż miło, aż by wióry leciały, więc woli spać kilometr od niej xD nie ważne, że co wieczór trzepie pewnie kapucyna, że w myślach by ją wziął na wszystkie sposoby, ważne, że nie zamoczy, taki to uduchowiony jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tomek7: Biorą puszczalskie panny, a potem płacz, że zostawiła go dla innego i opowieści jak trafili po związku do friendzony i są na wszystkie usługi.