Wpis z mikrobloga

Znajomi wyśmiewają się że mnie i mojej dziewczyny. To znaczy jak powiedziałem chłopakom, że sobie tego nie życzę to przestali, ale #rozowepaski te to potrafią wbić szpilę. Ostatnio na przykład, jedziemy z paczką na dwa tygodnie w góry i ja z różowym jako jedyni wzięliśmy dwa oddzielne pokoje. I zaczęły się jakieś śmieszkiem, urwane rozmowy jak ktoś z nas wchodzi i wymowne spojrzenia.

Tak jak mówiłem, tyczy się to głównie różowych, mówiłem im, żeby przestały, ale dalej to trwa. Czasami taki przykry komentarz poleci, że brakuje mi słów. Co robić? Jak tym sukom przemówić do rozumu?

#zwiazki #logikarozowychpaskow #firstworldproblems
  • 98
  • Odpowiedz
@dertyuk64: nie znam się i nie dysponuje statystykami ale był ostatnio wpis kolesia w gorących który czekał 7 lat i mówił że żałuje bo po ślubie okazało się ze żona mu daje raz na dwa miesiące i uważa ze tyle jest wystarczająco także uważaj bo możesz mieć tak samo
  • Odpowiedz
Jeżeli ona mówi, ze nie chce, to tego nie robisz?

@dzikognisty: Stary ale gdzie ja pisałem o gwałcie? xDDD Ja pisałem, że miałby dyskomfort, czyli UWAGA- NIE zrobiłby nic.
Czytaj ze zrozumieniem.

Co do Twojego przykładu z imprez itd. To nie widzę związku. Odniosę się jeszcze raz do przykładu z czekoladą. Jak ktoś żre obok Ciebie czekoladę a jesteś na diecie to trudno, nie każesz mu #!$%@?ć. Ale jeśli nie ma
  • Odpowiedz
@dertyuk64: A teraz zadaj sobie pytanie czemu? Czyżby tak bardzo interesowała ich wasza seksualność i co i jak robicie? Niespecjalnie? Co za człowiek nie może zrozumieć, że ktoś nie chce ingerować w czyjąś intymność zbyt wcześnie i chce poczekać i najpierw zweryfikować co z tego w ogóle wyjdzie? Ciekawe jakie ich dziewczyny mają już przebiegi i czy nie będą się bali ich samych zostawić znikając na jakiś czas z miasta, kraju
KawaJimmiego - @dertyuk64: A teraz zadaj sobie pytanie czemu? Czyżby tak bardzo inter...

źródło: comment_XdYlTS2huK1JINXNlz9e33EyjSwEE9R5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dertyuk64: Byłem taki jak Ty. A potem życie tak #!$%@?, że zaczynasz dopiero rozumieć że odmówienie Zdrowaś Mario nie uratuje żadnego związku jak będzie za późno. Żenisz się z trzech możliwych przyczyn: z miłości, z litości, z rozsądku. Jeśli Twoja partnerka Cię nie ciągnie już teraz, nie będzie potem. Z właściwą osobą ślub to formalność. Dojrzyj najpierw emocjonalnie a potem rób związki, dobrze radzę. W tym momencie się ośmieszasz i robicie
  • Odpowiedz
Ty byś wytrzymał?

@dertyuk64: nie jesteś w stanie nad sobą zapanować? nieźle.

@ksiezniczka_prus_zachodnich: Pewnie gdyby nie osobne pokoje, by ją bolcował aż miło, aż by wióry leciały, więc woli spać kilometr od niej xD nie ważne, że co wieczór trzepie pewnie kapucyna, że w myślach by ją wziął na wszystkie sposoby, ważne, że nie zamoczy, taki to uduchowiony jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dertyuk64: Za bardzo się przejmujesz moim zdaniem + pozwalasz sobie na to. Widocznie 'ej, wy, niedobroty, przestańcie!' nie pomaga, więc następnym razem #!$%@? taką ripostę że w pięty pójdzie, i nie przebieraj w słowach. W razie jak się zapowietrzą, to masz dobry argument: po dobroci się z wami nie da. To apropo pozwalania sobie. A co do przejmowania się, to wiadomo: zlej temat i postaraj się żeby to było dla wszystkich
  • Odpowiedz
@mamarysh: Akurat wg statystyk to pary, które zachowywały wstrzemięźliwość rzadziej się rozwodzą. Skoro przed ślubem się opanowali i walczyli, to i po ślubie im łatwiej robić to samo :)
  • Odpowiedz
Akurat wg statystyk to pary, które zachowywały wstrzemięźliwość rzadziej się rozwodzą. Skoro przed ślubem się opanowali i walczyli, to i po ślubie im łatwiej robić to samo :)

@Tomek7: Biorą puszczalskie panny, a potem płacz, że zostawiła go dla innego i opowieści jak trafili po związku do friendzony i są na wszystkie usługi.
  • Odpowiedz