Aktywne Wpisy
spirityfree +34
Duża ilość partnerów seksualnych do około 30 roku życia jest różnie postrzegana zależnie od płci. Kobiety określa się puszczalskimi a mężczyzn zdobywcami gdzie tak naprawdę w większości po obu stronach chodzi o jedno - przyjemność. Płeć niczego nie zmienia. Śmiejecie się z Julek, które po 30 chcą szukać stabilnych relacji gdzie sporo mężczyzn, którzy odnajdują się w relacjach międzyludzkich ma dokładnie tak samo. W czym tkwi problem? W męskiej hipokryzji. Facet może
szeryf_internetu007 +165
Wykop to specyficzne miejsce. Ale sprawa #anastazjazgrecji kolejny raz pokazała ilu siedzi tu wykolejencow. Jeden koleś napisał, że nienawidzi Polek bo jak był młodszy to jakaś panna nie chciała go na zdjęciu klasowym. Na prawdę zajebisty powód by pluc jadem na wszystkie kobiety bo kiedyś jedna go zraniła XD Większość z nas doświadcza w życiu odrzucenia, zdrady, rozczarowania i innych #!$%@? akcji, ale jak widać nie każdy potrafi sobie z tym poradzić.
Tak jak mówiłem, tyczy się to głównie różowych, mówiłem im, żeby przestały, ale dalej to trwa. Czasami taki przykry komentarz poleci, że brakuje mi słów. Co robić? Jak tym sukom przemówić do rozumu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #firstworldproblems
@dertyuk64: Jeszcze tyle o ile mogę zrozumieć nie sypianie przed ślubem. Ale nie wiem dlaczego unikać spania w jednym pokoju. Piszesz, że czekacie. Rozumiem, że do ślubu. Chcesz się związać na całe życie nie kładąc się wcześniej spać w jednym pokoju? Bez przytulenia bliskiej ci osoby przed zaśnięciem, zobaczenia jak się budzi? Takie rzeczy budują bliskość i intymność. Rezygnujesz z tego bo tata
@abcde: To była nasza decyzja.
Komentarz usunięty przez autora
@dertyuk64: Wasza. No jasne.
@dertyuk64: Dobrych słucham. A jeżeli coś dotyczy ważnej kwestii to raczej staram się zasięgnąć kilku opinii i zadecydować sama. No ale jak ktoś ci poradził unikanie spania w jednym pokoju to w porządku, może ma to sens
@0bcyTyp: zielonka, nick to określenie + numer. Czyli #codziennysynbozy
@voik3: Ty byś wytrzymał?
TO JEST #!$%@? BEZ SENSU XD
@dertyuk64: Możesz sobie pytać o co chcesz, to jest element problemu więc ludzie o tym piszą. Taka analogia: możesz zapytać "jak jechać po pijaku by policja mnie nie złapała" to ludzie zaczną Ci mówić, że nie warto jeździć po pijaku, a Ty wtedy im odpiszesz, że nie o to pytałeś i czekasz na poradę jak jeździć po pijaku by policja Cię nie złapała?
@dertyuk64: nie jesteś w stanie nad sobą zapanować? nieźle.