rskk
rskk
#pracait #programowanie #testowanieoprogramowania #cv

Jak długie jest wasze CV. Ograniczaliście na siłę do jednej strony A4?
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
KrzaQ2
@rskk: Staram się zmieścić w 1 stronie, na razie się udaje.
3
xetrov
@rskk: jakbym musiał robić CV które by miało znaczenie to bym i tak skrócił je tak, żeby mieściło się na jednej stronie i tylko linkował do miejsc gdzie moje doświadczenie jest lepiej opisane.
3
PanKara
@rskk: 1 strona, krotko, na temat - wszedzie mnie zapraszaja i na rozmowach opowiadam wiecej
3
gaily
@rskk: Na siłę nie, nie lubię się rozpisywać więc i tak wychodzi na styk aktualnie 1 strona. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
A.....t
A.....t
@rskk: ja napisałem na 3/4 jednej strony, tylko coś nie chcą dzwonić xd
0
bi-tek
@rskk: Zależy ile masz doświadczenia, o przedszkolu bym nie wspomniał ale liceum / technikum jest dla niektórych ważne ostatnio rozmawiałem z właścielem software house który zatrudnia 30-40 osób i pytałem go jak on patrzy na CV i powiedział że szkoły a w przypadku studiów też są ważne wydziały + prace dodatkowe i projekty ale o to czy CV ma 1 czy 5 stron nie wspomniał tylko żeby nie wpisywać za
0
piolem
piolem
3 strony
0
diarrhoea
@rskk: Z doświadczeniem niebranżowym i zachowaniem czytelności wyszłoby mi ok. 2 stron. Z doświadczeniem branżowym mam stronę A4 nie całą.
0
civi88
@rskk: Jedna strona. Mój kumpel, który przegląda setki cv dla firm powiedział, że cv, które są dłuższe raczej się nie przegląda i odkłada na później. A wiadomo jak jest z tym później. Jednym słowem czas to pieniądz.
0
mihaubiauek
Jak długie jest wasze CV. Ograniczaliście na siłę do jednej strony A4?

@rskk: Jedna strona A4. Jeżeli Elon Musk dał radę, to ty też dasz.
0
biwalencik
@rskk: 3 strony. Samego doswiadczenia mam 1 strone, wyksztalcenie 1 strona (dwie magisterki i doktorat)
0
ponton
@rskk: Ale CV to nie résumé, żeby musiało być na jednej stronie. U mnie to są dwie strony A4.
0
r.....t
r.....t
Jedna strona A4. Jeżeli Elon Musk dał radę, to ty też dasz.

@mihaubiauek: i co czcopmla 7 ?

0
wkrk
@rskk 2 strony, bo stanowisko + zadania + technologie jednak trochę zajmują.
0