Wpis z mikrobloga

@Przegrywstulejarz: nawet śmiechłem, tak przez nos co prawda ale jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio, masz dużo racji Mireczku. Kobieta jest w kwiecie wieku gdzieś w wieku 24-28 lat a później to lipa. Szczególne te sucze co to idą przez życie z mottem "to nie mydło to się nie wymydli" xD
  • Odpowiedz
@koral: każdy doświadczony to wie, ale młodzi niedoświadczeni myślą że jak mają piękność to automatycznie będzie dobrze w łóżku;)
  • Odpowiedz
@Przegrywstulejarz: ależ Ty p--------z. Nawet mi sie nie chce dyskutować- ja zazwyczaj umawiam sie ze starszymi albo w moim wieku- ja lvl 29 (najstarsza długoletnia partnerka była starsza ode mnie o 8 lat). Primo: starsza kobieta to wyzwanie. 20stce zaimponujesz pracując w biedronce na kasie w wieku 35 lat. Starsza się zdobywa, a nie dostaje na tacy. Co do codziennego zycia ze starsza kobieta: są oczytane, maja własne wyrobione zdanie
  • Odpowiedz
@Olaf93: jesteś sporo młodszy ode mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) pogadamy za pare lat jak moze zdąży Ci sie być z jakaś o pare lat starsza ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo w tej chwili to dywagujecie na zasadzie "nie znam sie wypowiem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Max_Sop: Wystarczy mi fakt, że zauważałęm tendencję spadkową co do preferencji wieku i od pewnego momentu utrzymuje się na 20 ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wątpię, że nagle przeskoczy z 20 na 35 xD Może po prostu nie wszyscy lubią starsze, weź do pod uwagę :)
  • Odpowiedz