Wpis z mikrobloga

OJ #!$%@? xD stoję w lidlu w kolejce, kasjerka prosi żeby postawić tabliczkę ostatni klient. Przychodzi Grażyna z Januszem (w szelkach i z wąsem) i przestawiają tabliczkę, mój różowy zwraca uwagę, Grażka podziękowała i dalej się wypakowuje. Wszystkim dookoła mózgi rapują co tu się dzieje xD pakujemy zakupy do samochodu, a nasze archetypy zmierzają do PASSATA oczywiście TDI a na dachu kogut TAXI xDDD

#bekazpolactwa #bekazpodludzi
  • 24
@lewa_reka_sorosa: Najlepsze inby i tak Ukraińce #!$%@?ą przy kasach i nie, nie dlatego, że jest problem z językiem. Co robi Polak jak kasują mu zakupy? Pakuje je możliwie szybko/przygotowuje pieniądze. Co robi Ukrainiec? Uderza w gadkę z drugim Ukraińcem, ma głęboko w dupie kasjerkę i kolejkę, oraz patrzy na wszystkich spode łba. Jeden z takich jakiego ostatnio widziałem rzucił, dosłownie rzucił z pogardą kasjerce 100 zł... Serio, wschodni stan umysłu to
@lewa_reka_sorosa: Jakby to było w każdym innym sklepie to by mi było kasjerki żal, ale w Lidlu, NIEEEEE.
Te szwabskie pomioty chyba się trzepią do ludzi stojących w kolejce. Na kasach ludzi pełno, a oni je zamykają, zamiast otworzyć nową. Jest to niestety standard w każdym Lidlu jakim byłem.
Co robi Polak jak kasują mu zakupy? Pakuje je możliwie szybko/przygotowuje pieniądze.

@FrasierCrane: w sklepach typu lidl 80% Polaków nie robi tak,

a już na pewno nie przygotowuje pieniędzy, tylko zaczyna grzebać za portfelem po kieszeniach czy torebkach, dopiero gdy ma ostatnią rzecz kasowaną