Aktywne Wpisy
America +42
pepe998 +15
Sebke idzie na rekord: 20 sekund i z 8 kur-w się naliczyłem, a to dopiero połowa filmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#frajerzyzmlm #heheszki #sebcel #biznes #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #mlm
#frajerzyzmlm #heheszki #sebcel #biznes #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #mlm
stoi używane moto w salonie, motocykl zostawiony w rozliczeniu przez pierwszego właściciela
po telefonie okazuje się że moto jest ze szwajcarii (gdzie jak wiadomo są tańsze motocykle niż w Polsce)
zaczynam mieć wrażenie że szukanie prawdziwego pierwszego właściciela w Polsce to jak szukanie igły w stogu siana
Przytoczę pewną historię. Znajomy szukał samochodu, koniecznie z czystym carfax'em, bez kompletnie żadnej ingerencji poza standardową eksploatacją. Szukał w konkretnym budżecie konkretnego samochodu, w końcu znalazł, był mega dumny, zapłacił 1k$ więcej niż średnia cena rynkowa, na prawdę fajny zadbany egzemplarz, fabryczny lakier na dosłownie każdym elemencie.
Tydzień później na podziemnym ktoś wyjeżdżając z miejsca obok mu przerysował cały bok. Na parkingu brak
pierwszy właściciel daje mi to, że moto nie jest ściągany z zachodu z #!$%@? przebiegiem albo połamany i klepany w stodole (żeby cena się zgadzała)
przynajmniej w teorii bo jak widać "pierwszy właściciel" to bardzo szerokie pojęcie dla co niektórych
@Ligniperdus: w przypadku samochodów to tak nie działa niestety, ale może w przypadku moto jest inaczej, powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sebawo:
a gdzie ja coś takiego napisałem geniusze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Ligniperdus: tutaj na przykład xD
(moto nie jest ściągany z zachodu AND z #!$%@? przebiegiem) OR (moto nie jest ściągany z zachodu połamany AND klepany w stodole )
rozpisałem Wam specjalnie
problem w tym, że (moto krajowe też może być AND z #!$%@? przebiegiem) OR (moto krajowe może być AND połamany AND klepany w stodole) ( ͡° ͜ʖ ͡°) skoro warunki się zgadzają niezależnie od pochodzenia motocykla, to po #!$%@? szukać od pierwszego właściciela? Tak na logike, jak już zacząłeś xD
nieodłączną częścią tego zdania jest "ściągany z zachodu"
tego, jakobym szukał wyłącznie pierwszego właściciela też nigdzie nie napisałem, kocham wykop za to, jak pięknie tutaj ludzie interpretują słowo pisane ^^
ps. ja w tym wątku niczego nie szukam