Aktywne Wpisy

aversxx +2
tak czysto teoretycznie jak najlepeij zniszczyc/ukryć ciało w Polsce? #biologia #ciala #polcija #zbrodnie #wydarzenia #kryminalne

PorzeczkowySok +144
przygotowuję się psychicznie do malowania
Jagnięcym futerkiem wałek pokryty
Na metalowym leży regale
Trochę widoczny, choć trochę skryty
Przywodzi na myśl tarzańskie hale
Jagnięcym futerkiem wałek pokryty
Na metalowym leży regale
Trochę widoczny, choć trochę skryty
Przywodzi na myśl tarzańskie hale
źródło: comment_uYi2HVQNMFBagobq33geVR5zaJXVV0Kr
Pobierz

![Hałas w centrum Szczecina. Mieszkańcy mają dość [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4fc5b229b5bd8aca4011dfab6fd092ad6969d5158046d0dcd049e09202286350,q80.jpg)

Gosc kupil ode mnie sprzęt elektroniczny o wartości prawie 1k zł. Prosił o wysyłkę za pobraniem, tak też zrobiłem. Gosc paczki nie odebrał i nie odbierze. Ode mnie telefonu nie odebrał, dopiero jak zadzwoniłem z innego numeru to przestraszony zaczął sie głupio tłumaczyć. Najlepsze było wytłumaczenie, że sprzęt kupił ode mnie... przypadkowo. W trakcie nieprzyjemnej rozmowy umówiliśmy się, że odda za wysyłkę, jednak przelew nie dotarł.
Przez gościa straciłem pieniadze (zapakowanie, wysłanie), czas (sprzęt mógł sie sprzedać przez te 2 tyg.) i nerwy, mam nadzieje tylko, że przesyłka nie wróci do mnie uszkodzona. Nie zalezy mi na tych pieniadzach z wysyłki, chciałbym tylko dać mu nauczkę na przyszłośc i być może osczędzić komuś podobnej sytuacji.
Macie jakis pomysł? #oszukujo #januszeolx