Wpis z mikrobloga

• 98
@linaxcx następna.. Mówisz żeby s--------l i juz a nie jakieś p--------o żeby mu smutno nie było plz albo w to idziesz albo nie rob mu nadziei :v
  • Odpowiedz
Czemu różowe mają jakieś niedokonanie mózgowe na punkcie nachalnych facetów? Zamiast go po prostu bez skrupułów zablokować to będą narzekać, mówić wszystkim że ktoś do nich pisze, nadal narzekać i w końcu go nie zablokują
  • Odpowiedz
@linaxcx: wyslij screeny jego dziewczynue, a jemu napisz żeby to do niej kierował takie slowa, bo Ty nim zainteresowana nie jestes.
Choc zapewne zostaniesz nazwana księżniczka i gość się na Ciebie obrazi, ze sobie nie wiadomo co wyobrażasz a on po prostu jest miły. Taki typ..
  • Odpowiedz
@linaxcx: ignore chyba jednak nie przynosi oczekiwanych rezultatów, bo romeo ma w siebie zbyt wielką wiarę. napisz mu wprost, żeby przestał tak do ciebie pisać, bo sobie tego nie życzysz, nie podoba ci się i jest ci przykro z uwagi na jego nieświadomą dziewczynę (czyli w sumie... prawdę). jeśli urazisz dumę i wyzwie od księżniczek - mówi się trudno.
  • Odpowiedz
@linaxcx: Ja kiedyś nachalną dziewczynę załatwiłem w ten sposób, że napisałem "muszę spadać, będę później" po czym zrobiłem się dla niej offline ( jest taka opcja na fb, żeby dla konkretnej osoby być offline ) i jestem tak offline aż do dzisiaj. Nie pisała od jakiś 6-7 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz